שירשור

מצב
הנושא נעול.
התאומות הסיאמיות ז"ל - שמות הרופאים

התאומות הסיאמיות ז"ל - שמות הרופאים
בכתבה שפורסמה באתר YNET , מאת מיטל יסעור-בית אור, בתאריך 30.09.05 היא כותבת : " ..., ביום ראשון, יומיים לפני הלידה, נבדקה האישה במרפאתו הפרטית של רופא בכיר ב"שיבא" אולם גם הוא, לטענת המשפחה, לא גילה את המום" האם מישהוא יודע מה שמו של הרופא הבכיר מתל-השומר , שלפי הכתבה , בדק את האם באופן פרטי ?

מכון נוסף בקפריסין

מכון נוסף בקפריסין
היי לכולם, שנה טובה וגמר חתימה טובה, במסגרת חיפושי באינטרנט מצאתי מידע באתר אמריקאי לנשים עם FSH גבוה על מכון נוסף בקפריסין העובד עם קליניקה בארה"ב, יתכן והוא כבר מוכר כאן אבל אני לא זוכרת שראיתי כאן מידע לגביו. הקליניקה נמצאת בלימסול. למידע נוסף ניתן לבקר באתר: www.repromedinternational.com להתראות.

שאלה לי...

שאלה לי...
לפני כחודשיים ראיתי מודעה באוניברסיטה של זוג הורים שמחפש אשה צעירה שתתרום לו ביצית ושהטיפולים נעשים בחו"ל. רציתי לדעת אם בכלל יש מקרים כאלה, כי ממה שהבנתי לנשים בארץ אסור לעשות זאת, ואם רוצים לתרום ביצית היא צריכה להגיע מחו"ל. בכל מקרה רציתי לשאול מה דעתכם על מצב כזה? והאם זה בכלל אפשרי ?

../images/Emo42.gif../images/Emo96.gifבוקר טוב לכל המתוקות

בוקר טוב לכל המתוקות
והחברות יום כייפי, והכי כייף שמחר אני לא קמה לעבודה , ובחופש הסוכות יש לי חופשה מרוכזת כ-10 ימים כמו 1/4 חופש גדול אחחחחחחחח לקום מאוחר בקיצור לעשות מה בא לי!!! אז מאחלת לכולכן בוקר צח ורענן וגמר חתימה טובה ותחתמו לבטן עגולה ויאללה לקיים מצוות פרו ורבו בהצלחה לכולנו אמן !!!!

בריזה1

New member
היי שקדצימוק

מכון נוסף בקפריסין
היי לכולם, שנה טובה וגמר חתימה טובה, במסגרת חיפושי באינטרנט מצאתי מידע באתר אמריקאי לנשים עם FSH גבוה על מכון נוסף בקפריסין העובד עם קליניקה בארה"ב, יתכן והוא כבר מוכר כאן אבל אני לא זוכרת שראיתי כאן מידע לגביו. הקליניקה נמצאת בלימסול. למידע נוסף ניתן לבקר באתר: www.repromedinternational.com להתראות.
היי שקדצימוק
טוב לדעת לי זה חדש. שנה טובה גם לך בריזה

כדאי לנסות דרך המשרד.

האם אפשר לקבל את הטלפון של קלריסה
האם אפשר לקבל את הטלפון של קלריסה מאסותא המספר שברשותי משובש.
כדאי לנסות דרך המשרד.
054-4681730 היא לא תמיד זמינה, אך לבסוף חוזרת. אפשר לנסות גם דרך המשרד: 5201518. בהצלחה.

מצטרפת לחופשה שכל-כך רצויה לי

בוקר טוב לכל המתוקות
והחברות יום כייפי, והכי כייף שמחר אני לא קמה לעבודה , ובחופש הסוכות יש לי חופשה מרוכזת כ-10 ימים כמו 1/4 חופש גדול אחחחחחחחח לקום מאוחר בקיצור לעשות מה בא לי!!! אז מאחלת לכולכן בוקר צח ורענן וגמר חתימה טובה ותחתמו לבטן עגולה ויאללה לקיים מצוות פרו ורבו בהצלחה לכולנו אמן !!!!
מצטרפת לחופשה שכל-כך רצויה לי

צביטניק

New member
אולי טכנית אפשר , אך עולות שאלות

שאלה לי...
לפני כחודשיים ראיתי מודעה באוניברסיטה של זוג הורים שמחפש אשה צעירה שתתרום לו ביצית ושהטיפולים נעשים בחו"ל. רציתי לדעת אם בכלל יש מקרים כאלה, כי ממה שהבנתי לנשים בארץ אסור לעשות זאת, ואם רוצים לתרום ביצית היא צריכה להגיע מחו"ל. בכל מקרה רציתי לשאול מה דעתכם על מצב כזה? והאם זה בכלל אפשרי ?
אולי טכנית אפשר , אך עולות שאלות
אם יש ישראלית שמוכנה שיכינו אותה כאן בארץ על ידי הרופא שמכין את הנתרמת ,היא עושה את כל הבדיקות הגנטיות מוכנים לשלם לה על הטיסה שהות במלון ועל הבציות , היא נוסעת לשם ביום שמבצעים שאיבות ואז כשמסיימת תפקידה חוזרת , רק העלויות יהיו הרבה יותר גדולות , גם צריך לבטח אותה וכו' והשאלה על מי תפול הוצאה שכזו לדוגמא , כמובן שיש שאלה מי המקשר , איך נשמרת האנונימיות , דבר שבהחלט חייב להיות וכו', רישומים לא יהיו כי בארץ זה לא חוקי , מה יקרה עם אפשרות של נישואי קרובים . הענין מסורבל ולא פשוט , לדעתי

אדוינה

New member
אפשרי ,אבל מסובך מבחינה משפטית.

שאלה לי...
אפשרי ,אבל מסובך מבחינה משפטית.

אדוינה

New member
לא בקשר איתם.

פוריות
בקר טוב רציתי לברר אים יש משהו חדש במדיקל ראשון בקשר לפוריות אים כן אשמח לישמוע יום טוב לכן
לא בקשר איתם.
היתה ידיעה פה בפורום (לפי דעתי מטעמם) שהם פתחו מסלול חדש לביציות מקייב. את יכולה לעשות "חיפוש מתקדם" על "מדיקל ראשון" ולראות מה ההודעות שנכתבו בפורום בעניין המדיקל.

צביטניק

New member
מצטרפת לאחולים ו../images/Emo52.gif

לכל הפורום -גמר חתימה טובה
מצטרפת לאחולים ו

לחברי הפורום היקרים , מאחלת גמר חתימה טובה , ומבקשת את סליחתכם באם נפגעתם מאיזשהו דבר שכתבתי , לפחות על ענין אחד ידוע לי שדברי נשמעו מדי בוטים , אני מקווה שמעבר לא היה שום דבר חריג בניסוחו, לצמים שבינינו שיהא צום מועיל ושיעבור בקלות , גם לאלו שצריכות לאכול או לשתות בשעורין ולסיום מאחלת שוב שנה ברוכה ושיתמלאו כל משאלות ליבינו לטובה .

ראיתי את המחירים שלהם ../images/Emo12.gif../images/Emo5.gif

מכון נוסף בקפריסין
ראיתי את המחירים שלהם

מחזור תרומה עולה עצלהם בין 19,750 $ וזה לא כולל טיסה ושהייה שם. במידה ואנחנו מביאים את התומרת אז המחיר היינו 16,750 $. מה שכן המידה ואין הצלחה באותה סיבוב אז אז הם מחזירים לך 4,000 $. ובמידה ומפסיקים טיפול האמצע שי כנס של 1,000 $. נראה לי קצת יקר, לא

מצב
הנושא נעול.
למעלה