שירשור

DANGEROUS GIRL

New member
איפה רונן לעזעזל../images/Emo35.gif

אני יתן ליצור השעיר הזה מכותתתתת מה הוא נעלם ככה בלי להודיע
נווו איפה הוא

טוב סליחה אז תשלחו לי בבקשה ....

למי שיש מסנג'ר את המסנג'ר שלו שאני יוכל לדבר איתו או איתה בקיצור איתכם

The Experience

New member
../images/Emo32.gif דיי חשוב ועצוב

בן 50 מחדרה נעצר בחשד למעשים מגונים בנערה בת 14 שהכיר באינטרנט המשטרה עצרה אמש גבר בן 50 מחדרה בחשד שביצע מעשה סדום ומעשים מגונים בנערה בת 14 שהכיר דרך האינטרנט. על פי החשד הזמין האיש את הנערה לביתו לאחר ששוחחו בצ'אט, ושם ביצע בה את זממו. בחקירתו הכחיש החשוד את המיוחס לו. (ynet) פשוט לקרוא ולקבל צביטה בלב! אני לא מאמין עד כמה התמימות יכולה להכאיב! אני לא יודע איך הוא גרם לילדה בת 14 להגיע לבית בן אדם בן 50 אבל זה מקרה אחד מתוך רבים! עם כל מה שקורה בצ'אטים בתפוז ובכלל. פה אני מבין את ההורים שלא רוצים לתת לילדים שלהם לצאת למפגשים ובכלל.חשוב להכיר אישית הורה של כל בן אדם כזה.כי אנחנו לא סתם חבורה! אנחנו מועדון מעריצים של מייקל!

VAMPhantom

New member
עכשיו מבין למה לא כולם מגיעים?

למפגשים השונים... אין אף-פעם לדעת מה קורה מעבר למסך, תמיד ישנם גם כאלו חולירות(סליחה)

The Experience

New member
וקצת חדשות ../images/Emo32.gif

דיאנה רוס נשלחה לכלא ליומיים...למה? תקראו למטה באתר. וג'ורג' מייקל...מתכוון להעביר את כל הסכומים של המכירות ובעיקרון כל ההכנסות שלו ממוזיקה לצדקה..עוד פרטים למטה. חחח אני נשמע כמו מבזק E! אבל אתם יודעים...קצת חדשות אף פעם לא מזיק. יום טוב.

../images/Emo7.gif../images/Emo184.gif../images/Emo18.gif../images/Emo93.gif

בעעעע
איזה אנשים מגעילים יש בעולם הזה
ונראה לי שהיא הגיעה לשם כי אולי הוא אמר לה שהוא בן 15-17..
ממש גועל לקרוא את זה
דרך אגב: למישהו יש את מפגש שניידר 2002
אני צריכה להראות את המפגש לאימא שלי כדי שתסכים(אולי)
תודה מראש

איזה מצחיקקקקקקק ../images/Emo23.gif

היום ילד אחד אומר לילד שני "אבא שלך משקה את הפרח של האיסיקיו!!!" פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחע

למעלה