נכווןןן
ו ורד לאב אושרי New member 6/2/06 #27 דחוף!!!!! לכולן! בשיר אשמור את ליבי בבית של ערןמה הוא שר??? הוא אוצר איזה מילה מוזרה כזאת לא מובנת ואני חייבת לדעת מהי!!! התווכחתי על זה עם דניאל!
דחוף!!!!! לכולן! בשיר אשמור את ליבי בבית של ערןמה הוא שר??? הוא אוצר איזה מילה מוזרה כזאת לא מובנת ואני חייבת לדעת מהי!!! התווכחתי על זה עם דניאל!
L litalg06 New member 6/2/06 #28 הוא שר.. וותר זה כל מה שכולם אומרים תחזור לאדמה מעננים אבל הראש חלש ומהלב חייב לומר לך שאני אוהב... ערניייייייי מושלםם שלייי אוהבתתתת
הוא שר.. וותר זה כל מה שכולם אומרים תחזור לאדמה מעננים אבל הראש חלש ומהלב חייב לומר לך שאני אוהב... ערניייייייי מושלםם שלייי אוהבתתתת
0 0rin New member 5/2/06 #12 אמממממ... עכשיו חזרתי מיומולדת של חברה.. =] היה כיףף.. צפינו בבויזזז במבוקשיםם :] חבל שהם ירדוו!! אבל אני הולכת להצביע כדי שיעלוווו
אמממממ... עכשיו חזרתי מיומולדת של חברה.. =] היה כיףף.. צפינו בבויזזז במבוקשיםם :] חבל שהם ירדוו!! אבל אני הולכת להצביע כדי שיעלוווו
ב ברוש הבובעע New member 6/2/06 #16 הוא קרס..../images/Emo4.gif בגלל כל ההצפות!! אז..סתם שתדעו בשביל הפעם הבאה