אמממ..נראה לי שיש בגרסה המקוצרת... אבל קשהמאוד להשיג,כי כל הקטע הזה זה כוריאוגרפיה' שלהם.. יענו הם רוקדים... י להם שיר בשם "תני לי סיבה",שרון שר אותו במפגש בקסטרו..בהשקה..הם היו אמורים ליר אותו לראשונה,בקריון..אאבל בגלל מה שקרה הם לא שרו..
יש להם את "את האחת" כשתתעייפי מהעולם" ו"תני לי סיבה".. אלה הידועים חוץ מ"גליה" "שמחה" אשמור את ליבי" ו"הזדמנות שנייה".. ואממ אין את השיר במלואו עדיין..רק סירטונים שבנות מקליטות את הבנים..
דווקא ההתחלה היא אחלה חחחחחח למרות שתאכלס אם שומעים את זה באמ פי זה מעצבן חחחח אין לי את הגירסה בלי ההתחלה אבל בטח אפשר להוריד אותה יש תוכנה שעושה את זה
טוב אז ככה: אתמול הלהקה RBD (רבלדה מקסיקני לא משנה מי שלא מכיר) אז הם הופיעו בברזיל. מ"פאק" של ההאבטחה נכנסו כמעט פי 3 מהאנשים לאולם ו-3 אנשים נהרגו ממחיצות הדחפויות וכאלה אז נכון זה לא בדיוק קשור ואני לא משווה למקרה של הקריון (למרות שוואלה בתנאים זה דומה) תראו מה הערצה יכולה לעשות... בסה"כ אנשים שרצו לראות הופעה טובה בקיצור אני מקווה שדבר כזה לא יקרה בארץ... כי בסה"כ אנשים באו להנות זהו...ואל תגיבו אם אתם לא רוצים וגם אל תגידו "לא קשור" כי לדעתי זה חשוב מאוד שכולם ידעו... זהו