שירשור

Lorly

New member
טוז אז יש לי לומר ש.....

החצילים שולטיייייייייים!!!!!!!!! אבל אל תתבלבלו! אני לא אוהבת לאכול אותם, אני פשוט סוגדת להם!!! או אליהם או מה שזה לא יהיה! סתם בלה בלה זה מהשיעמום.

like the Devil

New member
תרגישי טוב!!!!!!!!

גמאני לא מרגישה טוב!! והולכת לרפוא!! הלוואי שהוא יגיד ליע שאני חולהה!!! (לא הייתי חולה כבר ארבע שנים!!! טוב אז בגלל שהמחשב שלי שולח תתגובות בהודעות הלא נכונות (נקווה שפה הוא ישלך טוב!) אז אני מעתץיקה שאלות שכתבתי ומעבריה לכאן!!! שאלות: איזה מוזיקה אתם אוהבים? להקות\זמרים הכל!............. איך אתם ניראים??? עם יכולתם להיראות אחרת מאיך שאתם ניראים איך הייתם ניראים??????? עם היו מבאיאם לכם גוף אחר (הגיוני! אני יודעת!) והייתם יכולים להעביר מהגוף שלכם רק דבר אחד מזה היה?? משו מצחיק וכיף שאמרו אליכם! וזהו!... ........חחחחח............ עכשיו אני יענה!.. : *אני אוהבת את כל הז'אנרים!! (חוץ מקלאסית!! איכססססססס) אבל לא כבדים!!! כאילו אין לי בעיה עם רוק (אביב רוללזזזזזזזזזזזז) אבל לא כבד! וכנ"ל למזרחית! *זמר- אביב גפן זמרת- אבריל לאבין להקה-שוגבייבס. *בלע!... מטר 65 (...חחח... אני גבוה!!!!) עור בגוון שזוף כזה. שיער שטני מדורג עד טיפה מתחת לכתפיים ומעצבן!!! (בלי קרם הוא ניהיה אפרו!!!) עיניים ירוקות. לא רזה ולא שמנה! ולצערי הרב משקפיים!!! (בעעעע) אבל יש לי עדשות!! (יאייייייי) =) *כמו ג'ס!!! ...חחח... להשאיר לעצמי פחות או יותר אותו גוף, לעשות לעצמי בטן שטוחה ולהגדיל לעצמי תתחת! שיער שחור יפני כזה! חלק חלק חלק!! עיניים יותר גדולות! (אותו צבע!) ולהיות אטיופית!! (אני חולה על הגוון עור שלהם!!! אבל לא השחור שחור!) *קל! העיניים! *שחשבו שהתמונה הפיצקית של ג'ס (שלוחצים עליה בשביל להיכנס למחשב שלי xp) שזאת אני!!! ונכון יש את הפרק של אלק. אז כזה לוגן אומר למקס "שעה שלמה סגור בארון עם אלק!? כרגע תיארת תסיוט הכי גדול שלי!" אז חברה שלי נעה כזה אמרה אחרי הקטע הזה "תיארת עכשיו תחלום הכי גדול של עמית!" ....חחח.. טוב אני עניתי!!!!!!!! עכשיו תענו אתם! לaב יו!

kyle chandler

New member
אני אענה!../images/Emo168.gif

איזה מוזיקה אתה אוהב? אני אוהבא ת גוד שארלוט איך אתה נראה? 1.64 עיניים ירוקות כחולות (תלוי באור), שיער חום קצר. עם (תיקון - אם*) יכולתם להראות אחרת מאיך שאתם נראים, איך הייתם נראים? ג'וני מסאמרלנד עם (עוד פעם תיקון - *אם) היו מביאים לכם גוף אחר והייתם יכולים להעביר מהגוף שלכם רק דבר אחד מה זה היה? את העיניים - לפעמים הם ירוקות ולפעמים כחולות (אבל אף פעם לא חומות!!!!!) משהו מצחיק וכיף שאמרו אליכם! צור גליל רולז!

Nitzan122

New member
תודה ../images/Emo13.gif ואני עונה

איזה מוזיקה אתם אוהבים? אין לי משהו מוגדר להקות\זמרים הכל!............. כנ"ל איך אתם ניראים??? 1.71 שער חום מתולתל ומעצבן(גם עם קרם הוא מתנפח לממדים עצומים...
), עיניים חומות עם יכולתם להיראות אחרת מאיך שאתם ניראים איך הייתם ניראים??????? לא יודעת
עם היו מבאיאם לכם גוף אחר (הגיוני! אני יודעת!) והייתם יכולים להעביר מהגוף שלכם רק דבר אחד מזה היה?? אולי העיניים? אין לי ממש מושג... משו מצחיק וכיף שאמרו אליכם! גם לא יודעת... חח...

Lorly

New member
עונה

איזה מוזיקה אתם אוהבים? אלטרנטיב, היפ הופ, ראפ ופאנק. גם פופ נוסטלגי גמו באקסטריט או אקווה. לההקות/זמרים: מארון 5, לינקין, אמינם, ג'ייזי, דסטיניז צ'יילד, אשר, סוויצ'פוט, אבריל, בלינק 182, גרין דיי, ריקי מרטין (לול), כריסטינה אגילרה, נלי ועוד. איך אתם ניראים??? כמו חציל :) עם יכולתם להיראות אחרת מאיך שאתם ניראים איך הייתם ניראים? כמו חצילים עם היו מביאים לכם גוף אחר (הגיוני! אני יודעת!) והייתם יכולים להעביר מהגוף שלכם רק דבר אחד מזה היה? ת'עיניים משו מצחיק וכיף שאמרו אליכם! אמ.... אמרו לי שאני הבנאדם הכי דפוק שמישהו פגש בחייו. אמרו שאני מבינה הכי טוב בטלויזיה/סרטים/מוזיקה בכיתה. אמרו יל שאני לא דומה לחציל (כן בטח). וזהו. אני אשתוק

אני עונה

איזה מוזיקה אתם אוהבים? רוק רוק פופ להקות\זמרים : אשלי סימפסון מארון 5 בלינק 182 גוד שרלוט אבריל לאבין איך אתם ניראים??? עיניים ירוקות לא רזה לא שמנה שיער semi גלי בצבע חום בהיר (דיי) ולבנה (נאי אוהבת להיות בהירה ) עם יכולתם להיראות אחרת מאיך שאתם ניראים איך הייתם ניראים??????? בטן שטוחה אולי יותר גבוהה... אהה וכמו רוז מקגואן עם היו מבאיאם לכם גוף אחר (הגיוני! אני יודעת!) והייתם יכולים להעביר מהגוף שלכם רק דבר אחד מזה היה?? עיניים משו מצחיק וכיף שאמרו אליכם! יש אחת שכל הזמן אומרת שהחדר שלי יפה ושאני עיצבתי אותו טוב וזה כייף לשמוע

kyle chandler

New member
אוקיי../images/Emo168.gif

למה? הא-הא! בלה-בלה. היום עובר לי מצוין והשבוע גם כן. אני מעריץ את גוד שארלוט. מת'יו פרי, מריסה טומיי, ג'ניפר אניסטון, ברוס וויליס. כלום

kyle chandler

New member
כן, וגם אומה טורמן../images/Emo168.gif

אגב אפשר לראות שיש קשר בין רובם: ג'ניפר ומת'יו משחקים ביחד בחברים. מת'יו משחק ביחד עם ברוס וויליס בללכת על הכל. ברוס וויליס משחק עם אומה (כלומר שניהם משחקים בסרט) בספרות זולה. ומריסה היא סתם שחקנית טובה

אוקי..

אז בקיצור אני מעריצה את: אדם לווין השווה ולהקתוו השווה!!! מארון5 כאילוווווו!!! ג'נסן אקלס. הדג נחש. בן אפלק. טום וולינג. ג'סיקה אלבה. ועוד שלא עולים לי..

יש מלא שאני מעריצה אותם...

הנה רשימה- מת'יו פרי ג'נסן אקלס מת'יו מקונהי דיוייד ג'יימס אליוט מייקל וות'רלי ג'סיקה אלבה מארון 5 !!!!!! בלק אייד פיז בלו חברים!!!!! ג'ייסון בר טום וולינג ברנדן פר אוליבר הדסון (ההורס!!!!) ועוד כמה... דרך אגב אני לא כל כך אוהבת את גוד שרלוט... יש להם שיר שהם מחופשים לירקות כאלה ואני לא סובלת את השיר הזה... וב - MTV שמים אותו עשרים אלף פעם!!!!!! קיצר יש עוד כמה שאני לא זוכרת...... עוד הרבה דווקא... הנה תמונה של אוליבר הדסון

חברה שלי מתה עליהם!

כל אלה הגוד שארלוט גרין דיי סימפל פלאן כל הלהקות האלה.. בהתחלה היא אהבה את באסטד ועכשיו היא עברה אליהם.

6565

New member
הנה מי שאני מעריצה

ג'נסן אקלס ג'סיקה אלבה לינקין פארק גרין דיי אבריל לאבין כריסטינה אגילרה (למה לא?) החבר'ה מג'קאס (הם קורעים מצחוק!) אליסה מילאנו אשטון קוצ'ר לינדזי לוהאן מארון 5 וגם אני שונאת את הקליפ של של גוד שארלוט כאילו למה שמים את הקליפ המפגר הזה איזה חמישים פעם בשעה?!

נצל"ש חשוב ביותר../images/Emo70.gif

ההורים שלי נוסעים לחו"ל ביום ראשון וביקשתי מהם את הספר after the dark..רציתי לדעת אם הוא באמת שווה את הכסף..אם הוא באמת מעניין.. מי שקרא תענו לי
מראש

למעלה