שירשור
.. 29.12

../images/Emo24.gifחבריםםםם!!../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אחרי התלבטויות רבות פתחתי למאיושש המושלמתת קומונההה
אמנם שיניתי אותהה מ"מותגים סטייל ועוד" אבל שווהה!! אתם מוזמנים לבקר שם וכ'וו.. לאו דווקא לדבר על מאיה אלאא גם על עודד כל מה שתרצו בקומונההה אחת;) תהנוו הילה

guyp2

New member
../images/Emo53.gif

מיש'ו יכול לכתוב לי את האקורדים של "חופים"..?

orenbm88

New member
בבקשה תענו לי....

האם אתם מכירים את המשחק הקלדה עיברת אם כן אז תגידו לי זה דחוףףףףףףף!!

orenbm88

New member
בבקשה תענו לי....

אם אתם מכירים תגידו לי איפה אפשר להשיג את זה כי זה דחוף

היום בתפוז ../images/Emo43.gif 29.12.04

פורום מתכונים ממשיך בסדרת אירוחי "על השולחן". הערב ב-20:00 יגיע אייל כץ מכצ'לה לפורום ויענה על שאלות הקשורות בבשר וקצבות. שרשור השאלות נפתח.
הערב ב-21:40 יתארח עופר נחשון, אחד משדרני הרדיו הפופולארים ביותר בישראל ואולי המזוהה ביותר עם מצעדי הפזמונים. במסגרת האירוח נחשוף את תוצאות בחירת גולשי תפוז ב"קופסא השנתית". שאלות לעופר נחשון. רגע לפני המצעד ולאור בקשת הקהל, בשעה 21:00 תשודר בשידור חוזר ב- blogtv הופעתה של שירי מימון שצולמה במפגש המעריצים שלה ביום ראשון האחרון.
בשעה 21:00 תתארח בפורום לקויות למידה ADHD ד"ר ענת ברנע, ד"ר לנוירופיזיקה ומומחית ללקויות למידה. אתם מוזמנים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
ב-17:30 תתארח live בפורום ראש גדול וב-blogtv שרון דטנר, אחת מהכוכבות הצעירות של הסדרה. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1140&msgid=44831005

yellow cheese

New member
יש לי שתי תמונות של מאיה מהפסטיגל

אבל אנל'א יודעת להקטין ושישאר נורמלי..האם יש מישהו שכן יודע?

להשיג מה??????????

ומאמי אם אפשר שלא כל שאלה שלך תלחצי על הוספת הודעה תלחצי פשוט על הוספת תגובה כי זה ממש עבודה קשה ליניב מנהל הפורוםם אגב ברוכה הבאה לפההה

וואיייייי

קודם כל ברוך הבא לפה ואממ אני לא יודעת להקטיןן ניסית בכל זאת להכניס לפורום? איזה תמונות של מאיה מהשיר שלה????

k a b o o k

New member
קודם כל.. ברוך הבא../images/Emo13.gif

מקווה שתהנה כאן
אין לי מושג איך מקטינים, אני משער שעוד מעט יבואו כאלה שמבינים בזה ויסבירו לך..

k a b o o k

New member
שירשור ../images/Emo32.gif.. 29.12

עוד יומיים נפרדים מהשנה הישנה
שרשרו לכאן כל מה שלא קשור למאיה, או שקשור ואינו מצריך פתיחת הודעה חדשה
שיהיה יום טוב

למעלה