כנסו http://news.walla.co.il/?w=/6/652914
א אלעד23 המקורית New member 10/1/05 #3 לא לשכוח לראות גיא פינס ב22:45 אולי גיא פינס ידבר על כל כל הסערה סביב הסיפר של ערוץ 24 נגד מאיה ככה נקבל כולנו וגם אני יותר פרטים
לא לשכוח לראות גיא פינס ב22:45 אולי גיא פינס ידבר על כל כל הסערה סביב הסיפר של ערוץ 24 נגד מאיה ככה נקבל כולנו וגם אני יותר פרטים
ה הדרוס New member 10/1/05 #4 חתימה חדשה שהכנתי...לא של מאיה.. כבר אין לי תמונות לשים בחתימות שלה...תנו לי תמונות ואני אכין... הנה החתימה ==> זה של שחקן אחד מהטלנובלה שאני רואה... מה דעתכם?
חתימה חדשה שהכנתי...לא של מאיה.. כבר אין לי תמונות לשים בחתימות שלה...תנו לי תמונות ואני אכין... הנה החתימה ==> זה של שחקן אחד מהטלנובלה שאני רואה... מה דעתכם?
K k a b o o k New member 10/1/05 #5 מאוד לא מתאים לפורום../images/Emo31.gif ומאוד לא מתאים לפתוח הודעה
K k a b o o k New member 10/1/05 #6 שירשור ../images/Emo32.gif.. 10.1.05 אתם מוזמנים לשרשר לכאן את כל ההודעות הלא קשורות למאיה, או הודעות שקשורות ולא מצריכות פתיחת הודעה חדשה איזה מגניב , מחר יהיה תאריך מגניב: 11.1
שירשור ../images/Emo32.gif.. 10.1.05 אתם מוזמנים לשרשר לכאן את כל ההודעות הלא קשורות למאיה, או הודעות שקשורות ולא מצריכות פתיחת הודעה חדשה איזה מגניב , מחר יהיה תאריך מגניב: 11.1