שירשור
רישמי

AndreaCorr ©

New member
not so fast! ../images/Emo168.gif

צריך לתת הזדמנות לעוד אנשים. יש לי בנות
בן
בסט אוף (best of) :) עוד מעט נעבור לג´..אל דאגה.

mprb

New member
בננה../images/Emo94.gif

מה הקשר? אני לא יודעת אבל הייתי חייבת להתערב... בגדים מוזרים- דברים שהלהקה לובשת. העיקר אנדריאה וג´ים!!!

amirhorev

New member
חבל...

חבל שאין איקון של אגוזים...... הבנתם?......... בננה אגוזים כאילו?........ חחחחחחח עזבו זה קורה לי כשאני יושב יותר מידיי שעות במחשב

mprb

New member
אמיר, אני רואה שאתה מצטרף

אלינו- הבלתי שפויות.... יש כזה סרט .נכון? בוב בנאי שיחק שם?

AndreaCorr ©

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo168.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בוב בנאי שיחק שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהיםםםם

mprb

New member
שרון. אנחנו נהפוך בסוף לפורום

שכל הודעה שנייה תהייה: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........ אני פשוט יושבת פה וצוחקת! נראה לי שהשותפות שלי חושבות שאני משוגעת!!! והכל בגללכם

AndreaCorr ©

New member
את יושבת וצוחקת?! ../images/Emo168.gif

אני נחנקת פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את לא מכירה אותי! כשאני מתחילה לצחוק אין לזה סוף!

mprb

New member
כבד!

לי יש כמה סוגי צחוק. אבל אחד מהם כ"כ מתגלגל שאני מדביקה את כולם וקשה לי להפסיק! אבל הוא קורה לעיתים נדירות. כשאני שתויה. _אופס- אבל אני בכלל לא אוהבת אלכוהול
) התכוונתי שתויה מרוב עייפות!!! דבר שקורה לי הרבה כי אני קמה ב5 בבוקר...............

AndreaCorr ©

New member
דרך אגב. ../images/Emo168.gif

אם אתם פתאום נזכרים במילה של אות שכבר נאמרה, אתם יכולים להוסיף אותה מתי שתרצו.

mprb

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרגת אותי....... אנחנו שוב חוזרים לזה? לשבת מול המחשב ולהתחיל לצחוק בקולי קולות??

AndreaCorr ©

New member
שירשור ../images/Emo32.gif רישמי ../images/Emo168.gif

תרגישו חופשי לכתוב כאן מה שתרצו שלא קשור לקורס.

AndreaCorr ©

New member
לא כ"כ ../images/Emo32.gif ../images/Emo168.gif

אבל גם לא כ"כ מצריך הודעה חדשה. בכל אופן תראו מה עשיתי באתר שלי בתקווה שיביא עוד אנשים לכאן...

כפילה!!!!!!

איך את מעיזה להתחזות לאביטל?! טוב...נראה לי שהשעה מאוחרת אז כדאי שאלך לישון לפני שאמשיך לדבר שטויות...ואז שום אמן אורח לא ירצה להגיע..

למעלה