שירשור
רישמי

amirhorev

New member
הלו אנשים.....

תתערו... כבר יומים אני פה ולא העברתם מילה... ומה יהיה שאני יהיה בצבא?????...... לא יהיה פה כלום?............. יאלה בואו נשחק משחק.....

יש בונוסים?!

מירי ...לא תאמיני מי נמצאת כאן.... אביטל!!!!!!!! כן!!! הצלחתי להביא לפורום זה אמן אורח!!! אני מודה לאביטל שכיבדה אותנו בנוכחותה.. speach! speach! speach! אני מבקשת להיות מתוגמלת על עבודתי ולקבל בונוסים בנוסף לשכר הבסיסי.. תודה

THE CORRS

New member
שלום!

אני רואה שמישהו התעורר פה! מה קורה לכם אנשים איפה אתם חיים!!! איזה משחק נשחק?

avitalg

New member
be carefull

יש אנשים חצופים בעולם את בחרת להיות אחד מהם סוף הנאום!!!

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo42.gif שלום ../images/Emo168.gif

מה שלום כולם? תכף נחשוב על משהו לעורר את הפורום.

amirhorev

New member
יאלה תחשבי...

את זה המוח של הפורם הזה.... יש לך רעיונות טובים

AndreaCorr ©

New member
יש לי רעיון. תגידו מה דעתכם.../images/Emo168.gif

קוראים לזה משחק האלפבית. מתחילים מא´ ורושמים כללללללל דבר שקשור לקורס שמתחיל בא´... אבל זה לא כל כמה דקות זה לוקח זמן! עד שמחליטים שזהו..אין יותר דברים בא, ועוברים לב´ וכן הלאה רוצים?

amirhorev

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

יאלה סבבה תתחילי את........ כדי שנראה למה בדיוק את מתכוונת

AndreaCorr ©

New member
אוקיי... א´!!! ../images/Emo168.gif

יש לי די הרבה... ויכול להיות שעוד מעט אני אזכר בעוד. אנדראה (איך לא?) אין בלו אירלנד אול אין אה דיי אול דה לוב אין דה וורלד אלונג וויט דה גירלז אט יור סייד איריזיסטבל איי נואו מיי לאב איי נבר לובד יו אניוואי אינטימסי איטס אונלי רוק אנד רול או הולי נייט או סורדטו נומראטו אולד טאון און מיי פדר´ז ווינגז אונלי לאב קן ברייק יור הרט און יור אוון אונלי וואן איי סליפ או לה לה אנפלאגד אלברט הול (איפה שהם הופיעו ויצא גם על גבי די וי די) אוויטה (הסרט שבו השתתפה אנדראה עם מדונה) אצבע (חחח..היא מוצצת אצבע!) אורגן אם טי וי אנגלית אהבה אחים
ו....זהו! כ-ל מילה/ביטוי/וכו´ שעולה לכם בראש שקשורה לקורס עם האות א´, ועוד לא הזכרתי אותה, אתם מוזמנים לרשום! תשתדלו לא לחזור על דברי אחרים ו...לא שמים ציטוטים משירים! כי לא יהיה לזה סוף.. בהצלחה

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo3.gif אווופס. ../images/Emo168.gif

אוף נוווו תחשבו חייב להיות משהו בא´ שלא ציינתי..

AndreaCorr ©

New member
חחחחח זהו אני שותקת מעכשיו ../images/Emo168.gif

(ובלי קשר....ראיתם? ראיתם? השם שלי כחול ויפההההה!)

mprb

New member
לא אמרתי שאת צריכה לשתוק אבל....

זאת החלטה שלך.......

AndreaCorr ©

New member
אנשים!!! ../images/Emo168.gif

ככה דחפתם את המשחק לעמוד השני?!
אם נגמרו המילים באות א´ לא אומר שפורשים! יאללה...ב´! (אל תדאגו... אני נותנת לכם להתחיל
)

THE CORRS

New member
ב...

בונו- אנדראה עשתה איתו את הדואט המדהים when the stars go blue ברת´לס- הלהיט השווה מהלבום in blue בודרה´ן-תוף אירי מסורתי שעליו קרוליין מנגנת... אני יחשוב על עוד דברים ויודיע לכם כשיעלה לי בראש.

AndreaCorr ©

New member
עוד משו ../images/Emo168.gif

(רק אחד! אל תדאגו!) בייבי קור הכינוי של אנדראה כמובן.

למעלה