שירשור
למוצא"ש

תגררי ת'תמונה לתוכנה..

ודוגרי מה אכפת לך מפוזות וכאלה? אם את לא ביישנית [כמוני] חחח לכי ותגידי לו ,אז מה יקרה ..אחרי שתגידי ותהיי איתו ,תראי מה את מרגישה!

חח אח"כ.. כי אין לי כוח לאייסיי

חברה שלי רוצה שירים של הגיימבויז.. אין לי כוח לשלוח לה... חחח אבל שלחתי קודם לקורין קישור לאתר שיש בו הסברים.. אולי תמצאי שם... חוץ מזה אין לי פיינט שופ... אז אני לא בדיוק יכולה לעזור לך... סוריי..

litalg06

New member
יואווווווווו אמא'לההההההההההההההההה

זהה יעשההה לייי סיוטיםםם בלילההההההההה
אבל תראו מה היה כתוב למטה למטה: צילום אילוסטרציה - למצולמת אין כל קשר לידיעה זאת אומרת שהתמונה מבויומת

חחחחחחחחחחח איזה חזק זה

אאוץ זה ניראה כואב...חעחעחעחע זה לא כזה מפחיד איך אתן ניסחפות. כולה תקעו לה סכין בין הציצי עחחעחע מסכנהההההההההה

הדרוש..

אממ.. את צריכה ללכת עליו ולהגיד לו כל מה שאת חושבת עליו,או לפחות לרמוז! אם את מרגישה כלפיו משו אז תגידי לו את זה, ואם את לא בטוחה, גם תגידי לו.. פשוט, תגידי לו מה שאת חושבת!

קודם כל את צריכה לברר עם עצמך

אם את אוהבת אותו בכלל... ואם את מרגישה אליו משו או שזה סתם משו שיחלוף... אחרי שתביני מה קורה לך דברי איתי.. אני ינסה לעזור לך...

Baruush

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifהדר את נורמלית??? ../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

אףף בןן לא שווה את זההההה!!! להתעלף? למותתתתתתתתת? אולי אם אני יראה אתת אדם אני בטוח יתעלףף.. אני אוהבת אותך המוווווון.. ואני ינסה לעזור: אולי את אוהבת את הילד הזה ואת לא מרשה לעצמך לאהוב אותו?? חח עזבי.. אני גרועה בדברים האלווו.. ומתי פגשת את הבויזזזזז? ב 3 לחודשש? איזה כיף לך !!!!!! מחר [ראשון] יש לי מומולדתת :(

הההדררררר כנסיי כנסיי

קודםם כלל בשבילל בן ?! איןן מה להתתאבדד.. ולפיי מה שתיארתת אתת א-ו-ו-ה-ב-ת אותו גם את לא מודעת לזה..! בקיצור אושרי ושרון?!ל==א יכולים לעזור לך לשכוח אותו!!!!!!!!!!!!!!!! למה?!כי מה את מגישה אלייהם זה לא אהבההה אהבהה-זאת אהבהה של הערצצצצצצה!את שרופה מתה עליהם בתור מעריצהה!אני בטוחה שזה לא בתור אהבה נגיד כמו שאת אוהבת את הילד הזה.. ואני מציעהה לך לגשת לדבר עים הילד הזה ואים את לא רוצה..אים יש לך חברה שהיא ידידה טובה שלו תדברי איתה שתדבר איתו ותזרוק לו כל מיני רמזים וכאלה..אולי ייצא מזה משהו=]] מממממקווהה שתצליחחיי

למעלה