שירשור
דברים נחמדים לסופ"ש

שירשור../images/Emo32.gif דברים נחמדים לסופ"ש

לסוף השבוע...תוסיפו כל מיני דברים מגיבים מעולם האינטרנט,כגון משחקי און ליין וסרטונים מצחיקים (חוקיים!!!אלה שיש בפליקס או ביוטב..שאין בו פגיעה בזכויות היוצרים)בדיוחות וכ'ןו..שיהיה קצת כיף בפורום בינתים שאין השיר שלנו.

Amit132

New member
חחח הבנתי איך הוא עושה את זה

סתם טיפשי עובדים עלינו בעיניים ואנחנו מאמינים לזה...XD

מורקי111

New member
גיליתי גיליתי!!..:]]..

גיליתיי!.חחח.. זה ממש קל.. פשוט:הוא קורא את המחשבות שלנו דרך המחשב..ולפי זה הוא יודע.. סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם זה פשוט..כתבתי על פתק את כל המספרים שמופיעים בהתחלה+הצבעים שלהם.. אח"כ,כתבתי על דף את כל המספרים שמופיעים בבתים,על-פי הסדר בו הם מסודרים בבתים (בית א'-המספרים 18,16..וכו').. וגיליתי.. ש.. פשוט..בכל בית הם שמים מס' אחד מכל צבע..(לדוגמה:בית א'-מס' מהורוד,מס' מהשחור,מס' מהירוק..וכו'..) ואז..כשאתה אומר להם בהתחלה איזה צבע אתה רוצה,ואח"כ גם אומר להם איזה בית..אז נשארת רק ברירה אחת.. תחשבו.. בחרתי במס' שבע,בצבע שחור.. הוא שאל אותי איזה צבע..אז אמרתי לו שהצבע שבחרתי זה שחור.. אחרי זה הוא הראה לי שורה של בתים,שבכל בית מופיע רק מספר אחד מהצבע השחור. בחרתי בבית שנמצא בו המס' שבע..ואז פשוט האפשרות היחידה שיכולה להיות המס' שלי..זה..שבע!! טוב.. אז נכון שאני משועממת..אבל העיקר שעליתי על זה.. ועכשיו סנורקה כבר לא תפחד..:]]..חחח.. מורר..:]]

Amit132

New member
הם סתם משנים את כל הקלפים..

ככה שכל קלף שנבחר אז לא יהיה אותו אח"כ... תנסו פעם אחת לרשום בצד איזה קלפים אתם רואים פעם ראשונה ואז תראו שבפעם השנייה כל הקלפים שונים... חחח ולחשוב שדבר כ"כ טיפשי עובד עלינו...=$

Amit132

New member
חחחחחחחח טעות שלי! ../images/Emo9.gif

מה שאמרתי לכם זה בכלל למשו אחר... וחשבתי שזה אותו דבר.. חחח קיצר שכחו מה שאמרתי יצאתי דפוקה ... XD

shmulikshaul

New member
אני יודע איך הם עושים את זה...

תראו..נכון הם שואלים צבע ובאיזה בית זה? רק ככה הם מגיעים לאפשרות שלכם..! נגיד המספר היה בצבע ירוק אז הם מפצלים את הירוקים כל אחד לבית אחר וככה עם שאר הצבעים.. ואז כשהם שואלים בית הם בודקים איזה מספר הוא בצבע ירוק בבית הזה..הבנת?

Roni My Star1

New member
../images/Emo215.gifחחחח זה מפגר../images/Emo6.gif

כי בכל שורה,אין אותו צבע פעמייםXD.

kiril177

New member
אני יודע איך זה עובד

אני יודע אם משהו גם רוצה לדעת זה האייסי שלי:441-832-467

רותם646

New member
משחק של רמאייייייייייים!

הם משנים את כל הקלפים לכן בחיים לא יהיה את הקלף שבחרת