שירשור
בגריל לשבת ....

שירשור ../images/Emo32.gif בגריל לשבת ....

אנחנו כבר ביחד כמעט חודש, רבים כאן מקפידים להכנס יום יום כדי לבלות יחד איתנו ... הגיע הזמן שנכיר אחד את השני קצת יותר, לא
אני פותח שירשור
שבו כל אחד יספר קצת על עצמו, בן כמה הוא, מה הוא עושה בחיים, מה התחביבים שלו וסתם, כל מה שבא לו .. בסוף השירשור גם אני אספר קצת על עצמי .... אז קדימה, בוא נכיר אחד את השני

swirrrly

New member
אתם מוזמנים להכנס ../images/Emo118.gif

לכרטיסישי שלי, יש שם מספיק מידע, אני מניחה

Jelly Beans

New member
סבבה ../images/Emo11.gif../images/Emo60.gif

קוראים לי שיר אני בת 15 האמוטיקון המאומץ שלי הוא
וקוראים לו עובדיה טוסטר השני אני מכורה לערגליות שוקולד ואני לא ממש טובה בלפתור חידות.. אבל נחיה
יום טוב!

swirrrly

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo118.gif

והאמוטיקון המאומץ שלי הוא טוקי

היי לכם שוב

קוראים לי דָוְד ואני בן 12 מרמלה ... אני אוהב לסוע ברולר ולאות ג´קי צ´אן ובמיוחד המורדים (כל יום א-ה בשעה 7 בערוץ FOX KIDS ,למתעניינים) אני אוהב לגלוש באתרי חידות ולהביא לכיתה להשוויץ בהם
.... ו......זהו בערך וחוץ מזה בכרטיס שלי רשום הכל ... ונזכרתי... אני אוהב לשמוע מוזיקה, של המורדים,מוקי D, וסבלימינל גם... אין לי אייקון מועדף כולם יפים ודרך אגב יש חדשים של חנוכה:

n u t

New member
טוף...

אז אני ענת הררי בת 16 מראשון לציון... אני אוהבת לטייל- המון
, אני אוהבת אנשים
ואני אוהבת לדבר... מממממממ, מה אני עושה בחיים? אני אמורה ללמוד לא? אמורה- כן, עושה- טוב... משתדלת... למרות שהשינה במיטה, במיוחד בחורף הרבה יותר מזמינה מלקום בשש לבית ספר...
מה עוד? אה כן, אני אוהבת לשמוע מוסיקה, הכל, ממש הכל ממזרחית דרך מוסיקה שחורה ורגאיי ועד לרוק...
ו........... זהו... עכשיו אני מגלה שאני בן אדם עם מעט מאוד תחביבים... לא נורא...
ענת

דRדכוסי

New member
ט|ט-א| תורי...

טוף אז... אני אור פרנס (לא קרוב של שמעון ולא של שאר הפרנסים המוכרים) בן 13 ומשהו, תאריך לידה:8/8/89 אני גר במוקטעה (וברצינות: ברחובות) אוהב כדורגל, כדורסל, לשחק במחשב, לגלוש באינטרטנט (אינטרנט), לראות טלוויזיה (מי לא...), ללכת לחברים אני מנגן על:העצבים מאכלים אהובים:פיצה,ספגטי ועוד ועוד מאכלים שנואים:כל מה שלא נכלל ב"מאכלים האהובים", בין היתר: חומוס, פלאפל (אוכל פעם בשמונים שנה, לא מת על זה), והרשימה עוד ארוכה רוצים לדעת עוד משהו?תשאלו!

דRדכוסי

New member
התקמצנת במילים?

מה שניקרא "עד שיגמרו לך המילים..." כנראה ניגמרו... ואיפה זה בדיוק "המרכז"

«Spider»

New member
אוקיי אני יפרט עוד טיפה

אני גר בחור קטן במרכז שנקרא אור יהודה אני לומד במגמת מחשבים בבי"ס ומי שמכיר שפות תכנות יודע שבשביל לבנות תוכנה טובה צריך חשיבה יצירתית, אז המורה מאמן אותנו בחידות כדי לשחרר את המוח המקובע שלנו וללמד אותנו לחשוב בצורה יצירתית.

I am a freak

New member
עכשיו אני../images/Emo26.gif

שלום קוראים לי שי, אני בן 14 וחצי ואני גר במושבה בשפלה ליד אשדוד וגן יבנה (בכוונה אני לא אומר את השם...
)
התחביבים העיקריים שלי הם לצייר, לפתור חידות, לשיר (לא מומלץ להיות בסביבה כשאני עושה את זה), לשחק בכדורעף, לראות טלויזיה (במיוחד סברינה ומכושפות), להסתובב עם חברים וזהו.... אם לא שכחתי שום דבר.
עיסוקים- מאגיה, נומרולוגיה, קריאה בכף היד ולמידה בבית ספר (לצערי). אמממ... אני חולה על קטנטנות והמורדים, במיוחד על נדיה (מריה הכ*ס*ת). בגלל בעיות במחשב שלי, במיוחד עם האינטרנט אקספלורר המעצבן, לא ייצא לי להיות ולהנות כאן כל כך הרבה... אבל משבוע הבא אני אבקר כאן דיי הרבה (ככה שתצטרכו לסבול אותי.... משתתפף בצערכם
)
ועכשיו להכי חשוב, חג שמח לכולם!!! תאכלו הרבה סופגניות, תדליקו נרות, תשירו שירים (תנסו לא לזייף...), למרות המצב הבטחוני תצאו לבלות כמו כל עם ישראל אבל תשמרו על עצמכם! (אמאל´ההההה אני נשמע יותר מדיי כמו המורה שלי... HELP...) אז שיהיה לכם חג שמח כשר ובטוח. ועכשיו קצת לדבר חשוב אבל לא קשור- החמאס ופעיליו מאיימים בהתקפה אלקטרונית (דרך האינטרנט) על ארץ ישראל בסוף השבוע הקרוב. זאת אומרת שכדאי לכולם להפעיל את האנטי וירוס שלהם וחומת האש אבל לא להפסיק לגלוש, שהם לא יצליחו במה שהם רוצים (למידע נוסף תקראו בעיתון ידיעות אחרונות).
חג שמח שי​

Prophet

New member
my turn, my turn !!!

שלום קוראים לי אריאל, גר ברעננה, בן 12 וחצי, אוהב מחשב, אינטרנט (מה היינו עושים בלי זה ?), לשחק כדורסל ולהנות מהחיים... אין לי מה להוסיף... Cya

למעלה