שירשור

TOUSH

New member
שירשור../images/Emo163.gif

פשוט לא מצאתי שום כותרת שתגדיר את הדברים שלכם.

בנות אני עוזבת ועכשיו זה רישמי!

בנות... אני עוזבת את הפורום.. אתמול פתחתי שירשור ואמרתי שאני עומדת לעזוב פה ועכשיו החלטתי וזה רישמי! נמאס לי מהיחס של המנהלות ומהתגובות שלהן אני-- אישית יותר טוב לי בהפורום הרישמי עם כל המעריצות ושם לפחות יש בנות שמעריכות ולא צועקות על כל הודעה שנפתחת!!! אז רק שתדע שאף אחד ושום דבר לא יוכל להחזיר אותי לפה!!! אז אני מציעה מנהלות שתתחילו לשנות את הגישה שלכן לבנות פה ומהר! יש כאן בנות מדהימות שהכרתי אבל אני מעדיפה לתקשר איתן בדרכים אחרות ולא דרך הפורום! אוהבת את כמעט כולכן (חחחח סתם סתם את כולכן) שובל...

Baruush

New member
לאא בבקשה אל תעזבייי!

=[[ תשאריי! אני מבטיחה להתייחס אליך כמו מלכה! פליזזזזזזזז =]]

ירדוששש

New member
לא צריך להתחנן לכול מי שעוזבת

זאת בחירה שלה... למרות שאני עצובה מכמה שעזבו כאן , אבל אני לא אכריח אותן להשאר למרות כול הבאסה...

DoRiNusss GB SP

New member
לכול העוזבות !!!!!!!! לפההההההה

סעמוק עד כדי כך אתן לא יכולות להיתמודד עם המצב וככה לעזוב את הפורום שהיתנחלתם בו יום וערב זה נשמע כזה מעפן שפשוט רואות מישהי עוזבת אז יאללה גמני חלאס אבל יודעות מה אם אתן עוזבות זה מראה שאתן לא מעריצות אמיתיות והכול חירטוטים

דוריינושש?

וואללה את צודקת! רציתי להגיד את זה גם.. אבל ותרתיי.. לפיי דעתי, זה סתם, לא בא לכם ליהות בפורום רק בגללכם ולא בגלל אפחדד אחר! אם אתן עוזבות-תעזבו, לא צריך לפתוח שרשור כדי שתקבלו צומי ויגידו לכם:"לאאא אל תעזביי"! זהו, זה דעתיי!

Carmel hemi

New member
אני עזבתי אבל היי'תי חיי'בת להגיב:

זה שעזבנו זה לא אומר שאנחנו יותר לא מעריצות!! אנחנו עדיי'ן בפורומים אחרים ועדיי'ן אוהבות אותם ושומדבר לא השתנה.. והאמת? בלי להעליב.. זה ממש לא מזיז לי שאני כבר לא כאן.. חשבתי "וואי איך אני אשרוד" אבל תאמת? אני עכשיו ברשמי או-בשני- איך שלא תקראו לזה וטוב לי שם והיחס נורמלי..עדיי'ן כמו בפורום הזה אבל יותר טוב.. אז אני מאחלת לפורום הזה רק בהצלחה.. כרמל

ירדוששש

New member
חח כרמלוש סליחה אני אומרת את זה..

אבל מה שאמרת עכשיו היה דיי מעליב... טוב בכול מקרה... העיקר שאת נהנת

פיי ניהיה כאן מגעיל=//

דבר ראשון שאף אבל אף אחת לא תגיד לי אשכול מיותרר !!! טוב יאללה בואו נדבר תכל'ס בקושי נשארו כאןן בנותת כאילוו מה ניסגר תשנו את הגישה את היחסס.. וכאילו עם כל הכבוד לכן הבנות וגם למנהלות אתן לא מתנהגות יאפה אחת על השנייה כאילו די לקפוץ לילדים דברו יאפהה. ופנייה אל המנהלות שמעו אין לי שומדבר נגדכם אתן עושות אחלה עבודה אבל לפעמים היד שלכן עובדת פה יותר מידי כי גם אתן מעליבות (המנהלת שמבינה, מבינה וזה קשור לאור לוגסי) כאילו איך הגישה שלכן הייתה זוועתית.. רעות פנייה אלייך ושוב סליחה עם אני פוגעת או לא דעת מה... קיצר הפנייה שלך אליה הייתה ממש מגעילה לפי דעתי למרות שכבר רשמתי את זה אני רוצה שוב לרשום כי יש כאן מקום בשביל ללמוד מזה לפעם הבאה .!!! דיי תפסיקו באמת אור היא בין הבנות שהכי תורמות פה ואור היא מעדכנת שלנו !!! קיצר צריך להחזיר אותה ומהר..ואיתה עוד כמה בנות את קורינע את נויע את שובל ועוד מלא מלא מלא.. מסקנה אחת קטנהה תשנוו את הגישהה ומה מהרר ודחוףף !! כי מה יהיה בסוף לא יהיה פורום !!

ortal yosef

New member
תגובהההההההה

לדעתי הכל שטויות כאן תפסיקו לפתוח הודעות על זה מי שרוצה לעזוב זו בעיה שלה אף אחד לא מכריח להישאר פההההההה זה פורום של הבויז ולא פורום לשטויות שלכן כמו:"אני עוזבת" זה לא מעניין אותנו מי עוזבת חלאס עם זה אתן עוזבות אל תודיעו לנו מה אתם רוצות בכוח תשומי מספיק עם זה כבר.. יאללה כל רגע הודעה חדשה על השטות הזאת.. המנהלות עושות את מה שהן צריכות לעשות למי שיש בעיה איתן שתפתור את זה דרך מסר אישי או איייסי או מסן ולא פה כי רק אתן גורמות לבלגן בפורום (אפילו שהכוונה שלכן היא טובה).. אז קחו את עצמכן בידיים ותפסיקו עם ההודעות הדביליות האלהההההה....... יש לכן תגובה שלא קשורה לבויז בשביל זה יש הודעת אוףףףףףף או שתשרשרו את זה להודעות מיוחדות של העוזבותתתתתתתתתתתתת.............. עד עכשיו לא התערבתי בזה כי זה לא ממש עיניין אותי אבל מספיק כבר כל חצי שעה שאני נכנסת לכאן אני רואה הודעה שקשורה לנושא הזה...

ortal yosef

New member
אולי עדיף ככה באמתת

ההודעה הזאת לא מכוונת רק אלייך מאמי.. זה רק שנמאס לנו לקרוא אותו הדבר כל חצי שעה.. הבנו שאתן חושבות שהפורום מתדרדר ושהפורום זוועה. אז זה הולך ככה מי שרוצה לעזוב החלטה שלה ומי שרוצה להישאר בכיף. את יודעת שעד לא מזמן היה לנו סבבה הפורום היה כיפי פתאום הגיעו שתי בנות שרבו (אני לא אזכיר את שמן) ואז התחיל הפורום להיות כמו שהוא עכשיו ולמה כי כל אחת התערבה כאילו זה עיניין שלה. אז מה המסקנה?! המסקנה היא כזאת כל אחת שתקח את עצמה בידיים ואם מישהי פותחת סתם שירשור אז לא חשוב יש כאן מנהלות הן יודעות לאן לשרשר את ההודעה הזאת בסוף.. התפקיד שלנו זה לעשות את הפורום הזה הכי יפה והכי מסודר ושלאנשים אחרים יהיה יותר חשק להכנס לפהההההההההההה..........

נו בחיי'את ראבק מה קרה?!כנסו

נו אז אם המנהלת אמרה שההודעת שלך מיותרת אז בגלל זה תעזבי?! יאוווווווו אני פשוט לא מבינהה..
ו.. מישהי העליבה אותך נגיד.. בגללה תעזבי פורום שלם?! ועוד של הלהקה שאת הכי אוהבת [אם אתן מעריצות שלהם הכי הרבה..חח] במילה אחתתת.. ת======>ת======>ב====>ג====>ר====>ו===>
ואלה שעוזבות מסיבות אישיות אין לי מה להגיד..
חבלל..

ירדוששש

New member
אבל אנלא מבינה מה הבעיה עם היחס!!!

נכון , גמני פתחתי על זה שירשור אבל פתחתי רק בגלל שכולכן אמרתן שהיחס פה מגעיל!!! אני לא מבינה מה רע פה?! כייף פה מאד! למרות שמאד עצוב לי שכולן הולכות אבל החלטה שלכן.!

למעלה