שירשור

כולם לפה ועכשיו../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אתם יודעים להמ הפורום נריאה כמ ושהוא ניראה?? ולמה כולם עוזבים??? ב=ג=ל=ל=כ=ם אתם גורמים לפורום להרואת רע.. אם מישהו פותח קומונה או שירושר של פירסום או להכינס לצאט או משו ישר מתחילות קללות מה אכפת לי שאסור לפרסם קומנות... שיפרסמו תגידו להם תודה וזהו בלי קללות ובלי כל הקישקושים שלכם... כי באמת הפרוןם ניהיה מגעיל וזה חאת הסיבות שפונית ואני רוצות לעזוב... אז די כבר ותעשו משוו ומהר למה הפורום מדרדר... אז תתחילו לענות יאפה לאנשים בלי קללות... רק אם מדובר בנאלצים כמו שנוני שלי שמה תאמול סירטון זה כן מגיע להם כל זה אבל לאנשים מסכני פתוחים שירושור של קומנות ופורמים חדשים... זה מוגזם... אז מקווה שקראתם.. ולא רק תקראו.. תפנימו.............

יש כאן בנות שצריכות להתבייש מעצמן..

אני לא אומרת יותר כלום כי ההודעה נמחקה ושאני לא יראה אותה שוב...! ממש הכעסתן אותי עכשיו ואני בטוחה שהבנות האלה יודעות מי הן

דיי נמאס לי מזה כולכן לפה ועכשיו!

דיייייייי דיייייייי ודיייייייי נמאס באמתת דיי כל הפורום מתפרק שוב עד שהצלחנו לפתוח דף חדש?? נשבר לי!! תראו כמה בנות עוזבות למה? בגלל הייחס המגעיל שלכן אז כרמל פתחה הודעה אז???? הפורום ייקרוס? לא כי זה גם בחיים לא יקרה! אז הוא יהיה מבולגן שיט מה תעשו תמותו? לא דיי עם זה בנות חלא'ס נמאס לי אני כבר שוקלת אם לעזוב או לא!! וזה למנהלות: דיי להיות תוקפניות הבנות בפורום הזה באות עם כוונה טובה ולא רעה אז דיי תנסו לשפר צת לא כולם ושלמים אתן יודעות! מקווה מאוד שהזיז לכן משהו! שובל... תפנימו!

מה שנכון נכוןן... שמעו זה לא עסק

כל שניה מישהי רוצה לעזוב בגלל היחס .. בגלל ההודעות שהם עוזבות כל הפורום מתבלגן בחזרהה...עדיף שהוא יהיה מסודר והבנות ישאר וזהו... שמעו הכל מכוונה טובהה אני פשוט מתעצבנת פה על כל הודעה אני עוזבתת אני לא רוצה שהבנות יעזבוו חלאס.. אפשר לא להגיב לכל דבר..לכל פיבס שקורה פה שמעו זה פורום ש-ל-נ-ו אנחנו צריכות לדאוג שהוא יהיה בסדרר ועם מפרסמים קומונות או פורומים אחרים אפשר לא להגיב ולבקש לא לפרסם כאן קומונות או אפילו למחוק אותם במקום להגיב וזהו אני אמרתי פה מה שהיה לי להגידד...

TOUSH

New member
סליחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהפעם באמת הרתחת אותי

את יודעת כמה זמן לא הערתי למישהי על פתיחת הודעה אני מבליגה על זה. אז היא פתחה לא נורא אני ישרשר את זה. וזה לא נכון שאנחנו מתנהגות בתוקפנות
אני לפחות לא כזאת כנ"ל אופק כנ"ל ניצן. אני חושבת שאתם פשוט עושות מכל זבוב
אז בבקשה תיקחו את זה לשומת ליבכם שגם אתם צריכות לקחת את עצמכם בידים
ועד שהפורום קיבל תדמית יפה וטובה
אתם מתעסקות בשטויות חבל

פליזז תסבירוו...

ואםם אתןן לאא רוצותת להגיד מיי אלהה ומהה הןן עשוו לפחותת תגידו ליי שזאתת לאא אניי..=/=/=/

אין לי בעיה לקבל כל הכבוד..

יש לי בעיה עם זה שאת נותנת כל הכבוד ל-2 מנהלות שיש 3...ומישהי אחרת עוד הוסיפה והדגישה שלאחת מהמנהלות לא מגיע... אז כן אם זה יש לי בעיה... ויותר מיזה שיש לי בעיה שלה לא נתת לא רציתי שהיא תבוא ותראי את זה ואני לא מדברת ספציפית אלייך אני מדברת על עוד כמה שרשמו תגובות לזה-מה לעשות גם מעצם היותה מנהלת זה לא אומר שהיא צריכה להיות כאן 24 שעות בשביל למחוק את השטויותים שרושמים כאן... ורק שתדעו שלפני כמה ימים היא התקשרה אלי במיוחד כדי לרשום לכם הודעה חשובה על הדיסק... יופי

TOUSH

New member
אני חושבת שאתם מגזימים../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

הפורום ניראה טוב מאוד
אני אישית מאוד משקיע בפורום
[מקווה ששמים
] ואני גם לא מוחקת או מעירה למישהו שפותח שירשור על קומונה אני בדר"כ משרשרת ל
דברים שאינם קשורים לבנים
ככה שאין סיבה שהבנות יתפרצו או יאמרו משהו שהוא אינו במקום
יש מנהלות והם יעירו על זה
וזהו אף אחד לא צריכה לעזוב את הפורום אתם עסוקים בשטויות וחבל
זה נותן הרגשה לא כייפית שכל הודעה שניה זה "עוזבת את הפורום" וכל מיני תנסו להתמודד עם הבעיות והקשיים בסה"כ אני חושבת שהפורום ניהיה ממש אחלה בחודשיים האחרונים מאוד נעים וכיף להיות בפורום,תפסיקו להיות קטנונים ותהנו ממה שיש. שיהיה לכם יום-מצויין
רעות

למעלה