שירשור

איזה שרשור....

ת-ו-ד-ה חומד:) תמשיכו ככהההה שלום לכל האנשיםםם יובלות שלא הייתי כאן... מה קוריי הכל בסיידר? מקווה שכן:)

vashla

New member
קושקושית , בלי להעליב או משהו,

למה החתימות שלך כאלה ארוכות ומשום מה,לא יודעת למה,זה מזכיר לי ביקור אצל פסיכולוג, כמו בכל הסרטים, או ציטוט מקטנטנות.

אני תמיד פה...

משתדלת להתעדכן קצת.. אבל לא תמיד יוצא לכתוב והחתימות שלי ארוכות כי אני תמיד כותבת שירים.. והפעם כל השיר נכנס לי בחתימה...תנסי לקרוא ותראי כמה שהשיר הזה מהמםםםם

vashla

New member
א, א אאאאאת כותבת אותם?!

ווווווווווווואאאאאאאאאאוווווווווו רואים כמה משעמם לך בחיים!!!!!!!!!! סתאאאאם!!!!! יפה, בחורה עם תרבות . זה מה שאת רוצה לעשות שתגדלי?????

תחשבי...

שככה היום שוללים ישר את בקסטריט.... זה היה משמח אותך? אל תשפטי סתם...הוא בין המוכשרים בארץ אם לא הכי, לפחות לדעתי... אז לא יפה:)

vashla

New member
לא היה משמח אותי... אבל זכותי.

כמו שאת אמרת הכי מוכשר,אני אומרת=איככככס. אל טעם ועל ריח אין מה להתווכח( איזה משפט חנני)

help me Nick

New member
׀eeeee

התמונה שברקע כתוב האוס אוף בלוז, מי שצילם את זה עבר על החוק!!!!!! האוס אוף בלוז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וווווייייייייייייי יש מלא כאלו בארה"ב ואסור לצלם בתוך זה והייתי באחד מהאוס אוף בלוז באורלנדו בהופעה של ניק!!!!!!!!!! אבל אין תמונות!! אבל יש מגגגגגבבבבבבת!!!!! האוס אוף בלוווזזזזזזזזזזזזז

למעלה