שירשור
משימות

oooooOFIR

New member
שירשור ../images/Emo132.gifמשימות

משחק חדש שזה עתה הגיתי. אני נותן לחבר פורום מסויים משימה. אותו חבר פורום צריך לבצע את המשימה ולתת משימה לחבר פורום אחר... קאפיש? מי שלא עומד במשימה שהוטלה עליו אסור לו לשמוע עברי לידר שבוע (חחחחח... כמה אכזרי). מתחילים שירשור
משימות
אני מטיל משימה על הדס. הדס, עלייך לתאר את הסיטואציה הכי מביכה בחייך. בהצלחה...

beenINSANE

New member
אופיר יא חצוף../images/Emo70.gif

מממ... זו לא הסיטואציה הכי מביכה, אני מניחה, אבל זה מה שעלה לי לראש... בכתה י"א או י"ב היינו בטיול שנתי, ואני (כמובן) הייתי עם דיסקמן אז כל מה שדיברתי היה בצעקות כי לא שמעתי כלום. אז באיזשהוא שלב קראתי למורה שלי שרמוטה מכוערת. רק שצעקתי את זה ולא הייתי מודעת לזה. והיא הייתה מאחוריי... וק שתבינו, למדתי בבית ספר של דוסים, זה היה משהו ממש שערורייתי להגיד במקום כזה... אבל שיהיה. גם ככה לא סבלתי אותה. ועכשיו למשימה הבאה- לנדבוש! ולא להרוג אותי, זה רעיון של אופיר. נדבי יקירי, שאלתי (או יותר נכון, שאלתו של אופיר) היא: באיזו אופרת סבון היית רוצה לראות את עברי יקירנו ומדוע? גוד לאק

Ez sLeeP

New member
ובכן..

אני מניח שבתשוקות, בשל חוסר החתיכים המאסיבי.. רצוי שיגלם גם איזה ג'ון-דו שכזה, מה שכבר מעניק סקס אפיל ברמות.. (ומצד שני, הוא יכול לגלם זמר נודד באופרת סבון שלי ושל נושי, שבינתיים פורסם רק פרק אחד, אבל יבואו עוד הרבה בקרוב!) משימה ל....מורי: כחוזר מירושלים, בירתנו הקדושה, הייתי רוצה שתצייני לפנינו מה לדעתך הופך את ירושלים למה שהיא.. (ואין לי מושג על מה אני מדבר, מזה המשימות הטיפשיות האלו
)

אמממממ אוקי ../images/Emo187.gif

מה הופך את ירושלים למה שהיא? אז הכל תלוי מה זה ירושלים בשבילך: קודם כל זה המקום היחידי בעולם שבו תמצא בשכונה אחת ,ערבי יהודי רוסי דוסי וחילוני וזה לא התחלה של בדיחה גרועה.. דבר שני , האוכל המופלא, ולא אני לא מתכוונת לאכסניית בית וגן הדוחה!!!
אני מתכוונת לפינתי ולרחמו ולעזורה, ולבורגרס באר
ודבר שלישי, אני גרה בירושלים , וזה הכי חשוב... הספיק?!?!?!?! ועכשיו משימה קצת בלתי אפשרית אולי - גל, חופית , תומר, כרמית, נועה, עמית, וכל מי שלא פה תחזרו מהמתים!!!

מורי לא כתבת משימה!

בכל אופן האוכל של האכסניה אכן מזעזע!! והייתי בטוחה שבורגרס באר יש רק במבשרת..נו טוב

כתבתי ואת היחידה שעומדת בה../images/Emo187.gif

לצטט את עצמי : משימה בלתי אפשרית : גל , כרמית, חופית, תומר , עמית וכל מי שלא כאן תחזרו מהמתים בנתיים את היחדיה שעומדת בזה

אפ אפ אפ ../images/Emo187.gif

אני לא חושבת שאתה מת ... אני בטוחה בזה!!! אבל יופי גם אתה עומד במשימה ומראה סימני חיים כלשהם!!!
אבל אתה לא רוח כי אז אנילא אדע מה אתה מוח או קספר???????

QsomeoneQ

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חוסר חתיכים
חוסר חתיכים
*אהמ* סאם, *אהם**אהם* לואיס...

beenINSANE

New member
אופיר יא חצוף../images/Emo70.gif

מממ... זו לא הסיטואציה הכי מביכה, אני מניחה, אבל זה מה שעלה לי לראש... בכתה י"א או י"ב היינו בטיול שנתי, ואני (כמובן) הייתי עם דיסקמן אז כל מה שדיברתי היה בצעקות כי לא שמעתי כלום. אז באיזשהוא שלב קראתי למורה שלי שרמוטה מכוערת. רק שצעקתי את זה ולא הייתי מודעת לזה. והיא הייתה מאחוריי... וק שתבינו, למדתי בבית ספר של דוסים, זה היה משהו ממש שערורייתי להגיד במקום כזה... אבל שיהיה. גם ככה לא סבלתי אותה. ועכשיו למשימה הבאה- לנדבוש! ולא להרוג אותי, זה רעיון של אופיר. נדבי יקירי, שאלתי (או יותר נכון, שאלתו של אופיר) היא: באיזו אופרת סבון היית רוצה לראות את עברי יקירנו ומדוע? גוד לאק

Arielcohen

New member
ברשותכם אני יענה לזה

מה הופך לירושלים את מה שהיא? בעיקר החרדים המעצבנים! אבל גם כל נמקומות הקדושים, הדו קיום (הלכתי לפני חודש לעיר העתיקה, מלא ערבים ואין יהודין ובכלל לא פחדתי), וכמובן העובדה שעברי כתב שם ועליה את "בחולצת פסים" לתת משימה?........ קשה זה לא משימה זה שאלה האם היית בסיטואציות מסוימות שבהם פשוט בא לך לזמזם שיר של עברי שמתאים למצב? איזה מצבים ואיזה שיר? לי זה קורה כל הזמן!

oooooOFIR

New member
הלו הלו הלו

מה עשיתם לשירשור שלי למה הוא לא רץ מורי בושי

מה בושי?????????????../images/Emo187.gif

עצבנתם אותי כולכם!!!! אני נתתי משימה!!! הכרחיתי אנשים לחזור לכאן והם לא המשיכו תאשימו אותם אוקי ואם אתם רוצים משימה הנה משימה - לאופיר - תכתוב את הדבר הכי מצחיק שקרה לך בחיים בחרוזים!!!

oooooOFIR

New member
סליחה לעצמי שאני הורס את השירשור

שלי. פשוט לא עולה לי כלום לראש כבר יומיים...

למעלה