שירשור ICQ

שירשור ICQ

בואו נעשה שירשור של איי סי קיו שכל אחד יגיד יגדי את המספר , שם ואיזה להקות הוא אוהב. הנה , אני יתחיל: שם: גולן איי סי קיו: 171468548 ואני אוהב את סאם41 ,לינקין פארק וסיסטם אוף אה דאון בעיקר

NiKi†a

New member
שלי..........-../images/Emo3.gif

איסיקיו-140686936
שם-שירן
להקות- סאם41....(במקרה......), בלינק182, לינקין פארק, פאפא רוץ´, גרין דיי, ניו פאונד גלורי, אמינם......ווווווווו...........זהו

SkateBoy

New member
שלי...

124288431 אביב אמממ...סאם 41, בלינק 182, גרין דיי, ניו פאונד גלורי, סיסטם אוף א דאון... וקצת שירים של: רד הוט..., אמינם, פאדל אוף מאד ועוד!

Sum41Forever

New member
~מיאוּ~

שם: רומי אייסיקיו: 133761058 להקות[בקצרה]:סאם41, בלינק182, סימפל פלאן, בוולינג פור סופ, נוט ביי צ´וייס, ניו פאונד גלורי, לאקי7, שוגרקאלט, דה ליבינג אנד ודיג´יי בובו [אל תשאלו] מצטערת.. התעצלתי לרשום באנגלית

BigGrulz

New member
הנה שלי

גלעד מספר אי סי קיו:126731587 ולהקות זה די הרבה אבל לא נורא the offspring blink182 sum 41 hoobastank the living end linkin park limp bizkit nickelback bad religion goldfinger sublime alien ant farm NOFX rancid a static-x p.o.d papa roach puddle of mudd incubus ramones ואם שכחתי מישהו אז אני מצטער

t o m 1 8 2

New member
שלי..

איי סי קיו: 162639890 שם:טום להקות אמממ.. יש הרבה: בלינק 182, סאם 41, NOFX, אופספרינג,גרין דיי, פאפא רואץ´,פי או די,רד הוט צ´ילי פפרס, פאדל אוף מאד, מטאליקה, נירוונה.. ויש עוד הרבה, אני לא אפרט את כולם..

Zoey Z

New member
בלאט ../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif

אמממ דניאל (ואני בת!! *למה לעזאזל כללל הדניאלים בנים?! ארררג
* חיחיחי והאייזק שילי הוא 145436901 (אם זה מעניין אותכם, כמובן
) והלהקות שאני שומעת כרגע הן: נופקס פניקס טי אקס סאם 41 בלינק 182 פאדל אוף מאד אמריקן הי-פי ולא זוכרת כרגע
זיייהו

blinknetta

New member
שלי הואאאא

97236437 אני נטע אני שומעתת בלינק 182 נירוונה סאם 41 אמינם ועוד כל מיני נחמדים....

HotPants

New member
אני

דור 123853161 שומע: new found glory, pennywise, guttermouth, afi, anti-flag,nofx וגם כל מיני אולדסקול.

the rock girl

New member
THATS MEE

טוף, איי סי קיו: 161944397 כינוי: סיסטם טוף, אין לי כוח לרשום להקות כי יש מלא אז פשוט: פאנק,מטאל, גראנג´

HuRLeY GiRLY

New member
........הממ...?!

135598276 שם: מור להקות: unwritten law, finch, blink, greenday, NFG, nirvana, staind, static x, metallica, hmmm... fenix tx, לא זוכרת... תבדקו באינפו באיציק

Mooa-Numi

New member
סתם בא לי לאמר...

שקוראים לי מיכל (כן, זו אני) ואני בכלל לא משתגעת יותר מידי על סאמ41 פשוט סתם מפיחה פה רוח חיים
ולפני שתתנפלו עלי בפרצופים זועמים אני גם אציין שבכלל אני לא בקטע של פאנק אז זה לא משנה

PURPLE CHICKEN

New member
הו יאפ... ../images/Emo8.gif

על הקניבל ת´ינג, לא על הקטע שאני לא אוהבת את סאם...

למעלה