שירשור ....BDSM ...קייץ

Master Stav

New member
שירשור ....BDSM ...קייץ

ים כחול ושמיים, שתי סירות של נייר ..... הדייג יורד למים ... ככה מתחיל לו השיר ....אחד האהובים עלי ביותר בכלל הים ....הים הוא משהו מיוחד עבור הן מבחינת האווירה שהוא משרה הן מבחינת .....בעצם הכול יש בו עוצמה מטורפת ....איך כתב שלום הים מצריח ...בחורה ברגע ... מה דעתכם ? שרשור חוויות BDSM בים ?

G I R L P

New member
אוףףףףףףףףףףףףף

אנ'לא יכולה לישתתף. אין לי חוויות מהים. זיבי, ברוגז!!!!!

Master Stav

New member
האלו ...זה רדיו ? להוריד תווליום

יהיו לך .....בטוח שיהיו לך ...הקיץ רק התחיל ....

Master Stav

New member
חוץ מזה גם פנטזיה במיקום אוקינוסי זה טוב

מה דעתך ...משתתפת ?

G I R L P

New member
כולה רציתי

לישתזף בעירום בחוף ים בתולי נו, טוב, ואולי גם עוד כמה דברים....

LordAmra

New member
הצלפות והים

יש בים תוספת מיוחדת לחווית ה BDSM. מלח. מכירים ? כשיש חתך קטן, ושמים עליו מלח, שיט, זה צורב. אז תתארו לעצמכם ערב על חוף הים, שעה 23:00 (11 בלילה למי ממכם שלא מבין מה זה שעון 24 שעות אה), יושבים מול המים, יותר נכון אני יושב, והיא מולי, ישבן מורם אל מול הים, הגב חשוף, ראש מורכן, ביד אחת אני מחזיק קיין, ובשניה כוס מים מהים שאני ממלא פעם אחר פעם לפי הצורך מדלי שלידי. יש רוח קרירה נעימה (כמו שהלוואי והייתה עכשיו בחום המגעיל הזה), ואני מדבר על כוכבים ויצורים שונים בחלל, ובו בזמן פשוט מעביר את הקיין על הישבן שלה. קול השריקה שרק קיין יודע לעשות והמכה. איזה קול מדהים, מחרמן ומחזק זה. והסימנים מופיעות להן אחת על גבי השניה וכל פעם שבא לי, אני פשוט מרוקן את כוס מי הים על הסימנים. הגניחות של המכות שהיא משמיעה נהפכות לצווחה. ואני ממשיך לדבר, כאילו לא שם לב, מצליף, מרטיב את הישבן, ונהנה. והיא ? הרטיבה... ואתם ?

G I R L P

New member
אני רוצה לתמוך

בך, שתרוץ לראשות ממשלה או משו כזה. סאדיזים זה טוב....

LordAmra

New member
ולהפוך לפוליטיקאי ילדה P ?

נראה לי שזה יהרוס את כל מה שאני אוהב :) מעדיף לשבת בחוף הים, להצליף ולהריח רטיבות.

LordAmra

New member
הממממ

נראה טוב אוכל לשבת ולהצליף שם כמה שארצה. הולך.

חוויות בים?......./images/Emo9.gif

יש כמה חוויות... החזקה ביותר היתה ...אממממ...סיפור שהיה כך היה :) היה זה יום בהיר..שמיים בלי ענן....
סתם נו.... היה זה ליל ירח מלא נסענו לחוף ים יפיפה באיזור קיסריה אני כמובן עם גרבוני רשת, ביריות נעלי עקב...שפחה למופת מגיעים לים והוא מחנה את רכבו. מתחיל לצעוד. אני מסתכלת עליו בהלם...אבל אמרנו כבר, שפחה למופת לא מצייצת ומדדה אחריו כמו טמבלית בסלעים ובחולות בקלילות מעושה של צבי בגבעות... אחרי כמה קולות של "שקעתי", עיקום רגל קל ונשימות מואצות (מההליכה או מהלחץ לפני הסשן...) הגענו למקום באמת מדהים. מקום כמו בסרטים, חלקת חוף יפיפיה עם סורגים כמו בהזמנה (סורגים של כלוב) הצלפות מטורפות וצרחות לים קשירה לסורגים הצלפותתתתתת ועוד ובירה ויין והיה שמיח יש גם זכרונות יפים בחוויה של ימים עברו

P u c h a

New member
לא בדיוק

חוויית בדסמ, אבל לפני שנה, עשינו סקס על סלעים באיזה חוף נטוש בדרך לעכו, והוא פשוט עטף את כולי,שחרר לחופשי את החיה הרעה שבו, הסלעים ננעצו לי בגב כל הזמן וזאת הייתה הנק` שבה שנינו הבנו מה בדיוק אנחנו רוצים.

למעלה