שירשור AR 510

• פותח הנושא Boran
  • פורסם בתאריך

Boran

New member
המירוץ למיליון 510 ../images/Emo58.gif

אוף למרות שהן היו צוות חלש וזמנן הגיע, אבל האמהות סתם דופוסיות והיו צריכות לעוף לפניהן. בגדול פרק נחמד, אני שמח שיצאו מהודו מהר. פעם ראשונה שהמירוץ בניו-זילנד, לא? או שהיו שם פעם במירוץ 3? פרק הבא סוף סוף משתמשים ביילד, ואני מקווה שהאמהות סוף סוף יעופו. למרות שנראה שזה יהיה פרק נ"א, כי הרי יש עוד פרק נ"א אחד לעשות, ואני לא מאמין שיעשו אותו כשישארו הפיינל 3...

maya567

New member
AR510 ../images/Emo58.gif

WOOOOOO לורה YEAHHHHHHHH!! שלושה דברים טובים קרו בפרק - 1. הבאולינג מאמז מקום שני. 2. התאומות עפו הביתה. 3. התחלתי לחבב את קולין וכריסטי. ירון, איך לא כתבת משהו על הבלון הניו-זילנדי שמככב בכל חור בארץ - כולל בגמר של רצים לדירה. לפחות כאן זה היה הרבה יותר מגניב מברצים. בכל מקרה - הם היו כבר בניו זילנד. נספיילר לך קצת את עונה 2. לא נורא
חוץ מזה הפרק היה מצויין - משימות מגניבות (אני זוכרת את ההל'ס פיט הזה מתמונות של חברות שלי שהיו בנ"ז), ואהבתי את הזלזול בקולו של פיל כשהוא דיבר על הבלוני. וירון - איזה עוד נ"א בראש שלך? הרי הגמר מורכב מ-2 פיט-סטופס, ותמיד יש נ"א בגמר. אם כבר מעניין אם החוקים החדשים אומרים, שמי שמגיע שלישי בחלק הראשון של הגמר גם צריך לוותר על הכסף שלו. ואיזה לחץ עוד שבועיים הגמר!!

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif510

פרק טוב. האחיות היו זוג חלש הגיע הזמן שהן ילכו כבר למרות שהייתי מעדיף אותם מאשר כמה מהזוגות האחרים. כשהתחילה העונה לא חשבתי לשנייה הבאולינג מאמז יגיעו לפיינל 4 אבל אני מקווה שהן יגיעו למקום ה1 :) לפי הפרומו לשבוע הבא: מישהו סוף סוף משתמש בהילד ונראה לי שזה קולין וכריסטי על צ'יפ וקים או ההפך.

walking

New member
510 ../images/Emo58.gif

אני מאמין שדווקא צ'יפ וקים ישתמשו על קולין וקריסטי פרק הבא הם עדיין יהיו בניו-זילנד לפי דעתי. (משימות עם גובה) פרק טוב מצפה לפרק הבא.

maya567

New member
../images/Emo58.gif לשבוע הבא

יש באתר של CBS פרומו לשבוע הבא (בפרק שהורדתי לא היה 'נקסט טיים און סורבייבור') - והם צריכים לטפס על מעין סולם חבלים מעל איזה נהר (באוקלנד ניו זילנד) עד לגשר - וזה חתיכת גובה. די מלחיץ.

zulu2000

New member
510../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

חבל! התאומות הרבה יותר ראויות להיות במירוץ משאר הצוותים! זהו.. כל הפייבוריטים שלי עפו כבר.. אבל כמובן שאני מעדיף את צ'יפ וקים והאמהות על הכלבים האלה כולין וכריסטי! כל פרק שעובר אני רק שונא אותו יותר ויותר. פרק הבא סוף סוף משתמשים ביילד, וגם משימה מפחידה עם גובה.. בטח ברנדון וניקול הכי יפחדו..

../images/Emo58.gif

"מאיה ווי שר דה סיים פילינג" התחלתי לשנוא את האחיות ולא התעצבתי שהן עזבו . אני מת על האימהות הם היו מקום שני שלי אחרי שרלה ומרינה (עדיין חושב על בליסמו,יאאלה חביבי ) ואני התחלתי עוד לפני שבועיים לאוהב את קולין וכריסטי הם פשוט גדולים ! כבר כמה פעמים הם הגיעו ראשונים?...הפסקתי לספור ! מגיע להם הם עושים הכל מושלם ... חחח אני מרשה לעצמי לראות בשעות אלה את הפרקים של ביג בארדר המירוצ למליון ואחוזת הטירופ רק בגלל שאני מתחיל מחר ב10 אני מקווה שאני לא אהיה עייף מידי יש לי מחר 3 שעות סוציולוגיה ו3 שעות קרימנולוגיה ...יהיה טוב כמו שאומר גלעד שגב( בעצם זה עשכיו טוב ) טוב לך לישון !(אמרתי לעצמי) חחח וואי אני לא טוב בלכתוב בלילה צ'או ..

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

היה פרק בסדר אני מת על ניו זילנד איזה מקום יפה. אני עדיין לא סובל את קולין וכריסטי למרות שהפעם הם לא עשו משהו . אני מקווה שציפ וקים יחזרו להוביל כי אני מת עליהם שיהיה גמר של ציפ וקים אמהות הבאולינג וקולין וכריסטי הכי הוגן ככה.

zulu2000

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

איך אפשר לאהוב את קולין וכריסטי?! שכחתם מה הם עשו לשרלה ומירנה?!? איך שה
ה הזאת חסמה להם את הדלתות וכל זה?!

../images/Emo58.gif

לא שכחתי אבל תבין אחרי שרלה ומירנה השמחק אצלי השתנה . קולין וכריסי אומנם היו חארות אבל רק בגלל שהם ממש פחדו משרלה ומירנה שהצליחו תמיד להגיע שניות ספורות אחריהן ומצאו טיסות מוקדמות .. אז שרלה ומירנה הלכו |עצוב עד עמקי נשמתי| עשכיו זה באולינג מאמז וקולין וכריסי את צ'יפ וקים אני לא סובל לגבי ברנון וניקול אני נטרלי.. קולין וכריסיטי צוות עמולה כל הזמן מקום 1 צריך לתת להם על זה ריספקט

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין. בין הטובים בעונה הזאת. הגיע זמנן של התאומות. יותר מדי הם נגררו מאחורה. ברנדון וניקול לא צריכים להיות בתוכנית. הם מפחדים מכל דבר קטן ותמיד עושים את הרוד-בלוק היותר ארוך ופחות מפחיד. פרק הבא ישתמשו ביילד? :O לא ראיתי את הפריוויו לפרק הבא, לא היה לי אותו בסוף הפרק.. מעניין מי ישתמש בו. לדעתי צ'יפ וקים ישתמשו בו על הבאולינג מאמז.

../images/Emo58.gif

גם אני התעצבנתי שברנדון וניקול בחרו בבוץ ההוא כאילו מה אתם בכוח רוצים לעוף מהמירוץ?!?! איך שמחתי שבסוף התאומות גם בחרו בזה! אחרת ניראה לי ברנדון וניקול היו עפים ואני לא רוצה שיעופו!! אני דוקא רוצה שהם וקולין וקריסטי יהיו מקום ראשון ושני (לא משנה מי ראשון ומי שני). גם לי לא היה פריוויו של הפרק הבא :( אבל עושה רושם שהולך להיות פרק טוב!!!!!

Boran

New member
../images/Emo58.gif

קריסטולין מקום ראשון מקום שני צ'יפ וקים מקום שלישי ברנדיקול מקום רביעי האמהות

maya567

New member
../images/Emo58.gif

צ'יפ וקים מקום ראשון (למרות שלפי העריכה הם יהיו מקום 2/3 - רק בעונה אחת זכו צוות חיובי, וגם אז הם לא היו ה-חיוביים של העונה). קוליןכריסטי מקום 2 - והלוואי וזה יהיה סופר קרוב שקולין יאכל את עצמו! באולינג מאמז מקום 3. רק שלא יגיעו יום אחרי כולם... וברנדניקי הביתה בשבוע הבא. ג'יזס צריך למצוא עיסוקים טובים יותר מלעזור להם למצוא קלוז בבריכת בוץ.

maya567

New member
תיקונון ../images/Emo58.gif

בשתי עונות זכו צוותים חיוביים
, אבל בכל מקרה הם לא היו 'חביבי הקהל' של העונה.

ירוןןןן אלה המקומות האמיתיים???

כי אם לא אז תדע לך שכשהתחלתי לקרוא את ההודעה והבנתי מה אני קורא רציתי להרוגגגגג אותך!!! רק אחרי זה הבנתי שזה עדיין לא שודר בכלל!!! יווו הורדת לי את הלבבב

למעלה