איפה את רואה צלוליטיס??? יש לי את הרקדנית הזאת כשהיא רקדנית ראשית באגם הברבורים! נראה לך שלרקדנית שיש צלוליטיס או שהיא "שמנה" ייתנו להיות רקדנית ראשית?? פחחחח...היא רזה בטירוף...זה שרירים י'שרוט!!
אני רואה את זה כצלוליטיס אבל אם זה באמת שרירים אז זה ממש לא טוב לרקדניות בכלל לא אמור להיות שרירים בולטים כי זה גברי הן אמורות לעבוד מהשוק התחתונה.. קיצר אם זה שריר גמזה לא טוב! תראי לי רקדנית בלט אחת(טובה) שרואים לה את השרירים בשוקיים! סיו מותק
איזה צלוליטיס בראש שלך, זה שרירים מטורפים ברגליים!! ומה אתה משחק אותה מבין-"הן אמורות לעבוד מהשוק התחתונה"...בלה בלה בלה! רקדניות אמורות להיות שריריות ולא חסרות רקדניות שרואים להם את השרירים ברגליים וזה ממש לא מכוער...וחוצמזה בזמן שהיא רוקדת תכלס לא רואים לה את השרירים המטורפים פשוט הצליחו לתפוס את זה בתמונה...וזאת תמונה מדהימה!
אני לא מתכוונת להיגרר איתך לריב כי זה לא המקום פה בפורום!(או שאולי אתה רוצה לשלוח לי קללות במסרים
) זה שאתה חושב את עצמך לא אומר שאתה יודע הכל אז תתחיל להרגיע את עצמך! זאת לא פעם ראשונה שאתה פותח פה בריבים מטומטמים עם בנות שלא עשו לך כלום! תלמד להביע את דעתך בצורה מכובדת ותפסיק להתנשא!
מבינה בבלט יותר ממך, אני הרי לא שחצנית ולא כלום, אבל אל תגיד פה לאנשים שאתה לא מכיר שהם לא מבינים כלום בבלט. אתה לא מבין כלום בדיבור ונימוסים, מישהו מעיר לך על זה?