שירשור תמונות:)

dancer14

New member
וואו!!! שימו לב!!!!!!

לצלוליטיס הבולט שיש לה רקדניות שמנות יש סיכוייי חחח שתם היא לא שמנה פשוט ישלה יריכיים

Miss Bayadere

New member
תגיד לי מה את גנוב??

איפה את רואה צלוליטיס??? יש לי את הרקדנית הזאת כשהיא רקדנית ראשית באגם הברבורים! נראה לך שלרקדנית שיש צלוליטיס או שהיא "שמנה" ייתנו להיות רקדנית ראשית?? פחחחח...היא רזה בטירוף...זה שרירים י'שרוט!!

dancer14

New member
תיראי....

אני רואה את זה כצלוליטיס אבל אם זה באמת שרירים אז זה ממש לא טוב לרקדניות בכלל לא אמור להיות שרירים בולטים כי זה גברי הן אמורות לעבוד מהשוק התחתונה.. קיצר אם זה שריר גמזה לא טוב! תראי לי רקדנית בלט אחת(טובה) שרואים לה את השרירים בשוקיים! סיו מותק

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifWTF??!../images/Emo12.gif

איפה את חיה? ברור שאמור להיות להן שרירים, הן צריכות להחזיק ת'רגליים באוויר ודברים כאלה חחח מי שמע על רקדניות בלט<טובות> בלי שרירים?

dancer14

New member
צריך לדעת...!

להאריך את השרירים לא לפתח אותם תשאלי את המורה לבלט שלך...! תאמיני לי שאני יודע... כי אני רוקד בלט מתמקד!

Miss Bayadere

New member
אז אתה לא יודע להסתכל!../images/Emo6.gif

איזה צלוליטיס בראש שלך, זה שרירים מטורפים ברגליים!! ומה אתה משחק אותה מבין-"הן אמורות לעבוד מהשוק התחתונה"...בלה בלה בלה! רקדניות אמורות להיות שריריות ולא חסרות רקדניות שרואים להם את השרירים ברגליים וזה ממש לא מכוער...וחוצמזה בזמן שהיא רוקדת תכלס לא רואים לה את השרירים המטורפים פשוט הצליחו לתפוס את זה בתמונה...וזאת תמונה מדהימה!

dancer14

New member
את מוכנה להרגע!!!!!

ומהר! זה שאת לא יודעת כלום בלט זאת לא אשמתי אז תרגעי מהר מאוד..

Miss Bayadere

New member
תקשיב לי ותקשיב לי טוב!!

אני לא מתכוונת להיגרר איתך לריב כי זה לא המקום פה בפורום!(או שאולי אתה רוצה לשלוח לי קללות במסרים
) זה שאתה חושב את עצמך לא אומר שאתה יודע הכל אז תתחיל להרגיע את עצמך! זאת לא פעם ראשונה שאתה פותח פה בריבים מטומטמים עם בנות שלא עשו לך כלום! תלמד להביע את דעתך בצורה מכובדת ותפסיק להתנשא!

רקדניתה

New member
למה אתה כזה ילדתוי

תחשוב מה שבא לך אל תגיד דברים כאלה, נגיד שהיא לא מבינה כלום עזוב אתה לא צריך לענות

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifואתה יודע הכל...:]

בנות, אולי ניתן לו לנהל את הפורום?

MapleSyrup

New member
../images/Emo142.gifרעיון אדירר../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif

הוא המומחההה
והוא לומד בלט מתמקד
!!11#

dancer14

New member
תאמיני לי שאני מבין בבלט יותר ממך..

אם את כל כך רוצה לדעת או מישו אחר תכתבו לי בפרטי שלא יגידו שאני שחצן!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאני לא אמרתי שאני

מבינה בבלט יותר ממך, אני הרי לא שחצנית ולא כלום, אבל אל תגיד פה לאנשים שאתה לא מכיר שהם לא מבינים כלום בבלט. אתה לא מבין כלום בדיבור ונימוסים, מישהו מעיר לך על זה?

למעלה