שירשור תמונות =]

שירשור תמונות =]

כי אני במצב רוח של "סתם,ככה.." ^^'' ושירשור תמונות ישפר לי את המצב-רוח ^_^ מקווה, שזה לא מפריע למישהו \= אם כן, אז תגידו, ואני אפסיק ^^''' ובבקשה! אל תנצלו את השירשור הזה למטרותיכם האישיות.. בשירשור הזה שימו פאנארטס,תמונות חמודות! שקשור לדיג'ימון =]

Digi Lista

New member
איך הלכה הבדיקת דם?

למה את עושה בדיקות דם?מה רוצים לגלות אצלך? כול הכבוד על היוזמה
אני אצטרף בשלב מאוחר יותר היום

לא הלכה... בסוף לא עשיתי אותה..

אני אעשה אותה מחר =] אני עושה בדיקת דם, כי אימא ואני הולכות לדיאטנית, היא רוצה שיהיה לי תפריט מאוזן.. אז.. חייבים לעשות בשביל זה בדיקת דם ;;

lori4

New member
גם אני עשיתי...

בשבוע שעבר בדיקת דם, היה מצחיק, האחות לא הצליחה למצוא וריד אבל בסוף היא לקחה מגב היד.

lori4

New member
גם אני פחדתי....

אבל כל הקטע בסופו של דבר די הצחיק אותי, הורידים שלי שקועים לגמרי...רק ההבעה על הפנים של האחות גרמה לי לרצות לצחוק.

Digi Lista

New member
גם אצלי הורידים שקועים...

מאוד... וזה היה מציק כשכמעט כול שבוע הייתי צריכה לעשות בדיקות דם כדי שיגלו למה יש לי כאבי ראש כול הזמן,האם החיידק בגרון עבר ועם האנמיה(חוסר ברזל) בכלל כול היום ביליתי בדיקות דם...רבע שעה-20 דקות עד שמצאו את הוריד שחיפשו... הוצאת דם מהאצבע נשמעת לא כיפית,בדיקת דם רגילה זה סבבה(האמת שמעולם לא הפחידו או הטרידו אותי דברים מהסוג הזה...)... לא יודעת אם תיראי את חופית לפני הבדיקה(אני מניחה שלא כי בדיקת דם עושים מוקדם בבוקר) אבל אני שהכול הלך בסדר וכמובן שתהיה לך
ענקית במטרה-אם תירצי הכול אפשרי

עשיתי את זה!! עשיתי את זה!!!

ואני חיה! O.O' חחח.. זה לא היה כזה נורא.. רציתי שהיא תעשה לי ביד שמאל, אבל היא לא מצאה שם את הורידים, אז היא חיפשה ביד ימין.. עד שהיא מצאה שם את הוריד P: בכל אופן, זה לא כ"כ כאב... היא לקחה לי 4 מבחנות בערך @.@'' בעע.. לא משנה, לפחות אני חיה אחרי זה XDD היא עשתה לי עם מחט של הילדים הקטנים X.X' כי פחדתי..

למעלה