שירשור תמונות

Mycroft

New member
זה לא רק אתה...

ובתמונה השנייה הוא דומה למישהו אחר, נראה לי די ברור למי זה מהפרקים של מפלגת העורבים

kanshoof

New member
בפרקים האלה ניסו ללמד את הילדים על

עליית היטלר לשלטון בגרמניה. לא דמיון ולא צירוף מקרים, עובדה.

bubaale

New member
נכוווון!../images/Emo80.gif

באמת הופתעתי כשהיא כתבה שהוא נשר... לרגע חשבתי שכל השנים חייתי בשקר... לא היה עוד עורב? קטן יותר? שהיה חבר טוב של שאלתיאל, ובטעות הפליל אותו בגניבת היהלום האדום הגדול?

רובי ^^ ../images/Emo58.gifספוילרים בהמשך..

אמ... נראה לי עורב... וכן, הוא גנב את זה בסיור שהיה לכבוד יום ההולדת של שאלתי... ואיכשהו הפלילו את שאלתי... ורובי לא הכחיש, אבל במשפט עצמו בסוף גילו שזה הוא ובגלל שהוא עורב (נראה לי שהוא עורב ^^') אז וויתרו לו כי עורבים נמשכים לדברים נוצצים, זה לא ממש בשליטתם... ודולף היה מעין דוגמא להיטלר כזה... אבל לא ישיר מדי, ככה שזה היה מאוד חינוכי... (נראה לי שבשנייה הוא מזכיר את או-דולף (זה מילה אחת, אבל אני מדגישה את השם של דולף) היטלר, השמות דומים בכוונה) ואז הוא גנב משהו מהמעבדה של הפרופסור... הוא היה עורב די מתוסבך

bubaale

New member
נכוווון!!../images/Emo80.gif

תודה!!
שנים שאני מנסה לברר על הבחורצ'יק... רובי'לה
הוא קצת מזכיר לי את עצמי... חשבתי שרק אני שמה לב לקטע של ה"דולף" ו"אדולף"... זה די ברור שזה בכוונה.

Silver Fox

New member
כן, הוא כמו היטלר,../images/Emo82.gif

חוצמזה שאמא שלו קנרית כמו שלהיטלר היתה קרובת משפחה (או קרוב משפחה?) יהודית... וגם כשדולף נשא נאומים התומכים שלו עשו תנועה דומה לזאת של התכנית של היטלר. זאת באמת סדרה חינוכית ועצובה לעתים קרובות. זוכרים את הפרקים הברווזים השחורים שהסתתרו אצל שאלתי? זה די דומה למה שקורה אצלנו היום...

Moondust

New member
ברור שהוא היטלר../images/Emo41.gif

כי שאלתיאל קוואק זו סדרה שמבוססת על ההיסטוריה.

Mycroft

New member
אז זהו, שהוא גם נחשב לקנרית

אבל נגיד עורב כדי לא לבלבל :) ולא נשר בשום פנים

Shai Felton

New member
ברור שראיתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo18.gif

מה לעשות שאני פשוט לא זוכרת כי ראיתי את זה מזמן
לא צריך להעלב מזה

שנאתי אותו!

עשה לי סיוטים!
ילדה קטנה רואה שאלתיאל. ופתאום מופיע הנשר עורב הזה(ווטאבר)
סיוטים! חחחחחח

bubaale

New member
ילדה קטנה רואה שאלתיאל. ../images/Emo80.gif

ופתאום ההורים שלו ואחיו הקטנים נדרסים למוות.

;-;

למזלי ראיתי את הסדרה רק מהפרק השני... רק בשנים האחרונות ראיתי את הפרק הראשון, וכבר כ"כ אהדתי את הסדרה שרק יכולתי לאהוב את שאלתי החמוד והמסכן יותר... והכל בגלל הלונה פארק הרשע >_< לא... זה בגלל התנין הרשע והמגעיל ורודף הבצע שרצה לעשות קופסאות שימורים מלוויתנים >_<

Mycroft

New member
גם היה את דופוס או רופוס החתול

שכחתי את השם המדויק... עכשיו הוא היה עושה סיוטים
היה לו כדור ברזל גדול קשור לרגל

../images/Emo4.gif

מסכן שאלתי אני במקומו הייתי פורשת! אם אוייבים כאלה. מי צריך חברים!

bubaale

New member
שאלתי!...../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif

הסדרה הכי עצובה ששודרה בחינוכית...

Shai Felton

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo18.gifשרקייי וג'ורג'../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחלה סדרהההההההה למישהו יש עוד תמונות?

למעלה