שירשור תמונות

18../images/Emo13.gif

ותמונה של בל

הסייחה המקסימה של נופר. בל היא פשוט סייחה מקסימה!!! היא נולדה ב20/12/2000 ואני הראשונה שראיתי אותה, אני טיפלתי בה והיא פשוט אהבה בני אדם! היה לה את האופי הכי מקסים שקיים(טוב נו, סייחה של נופצ´י המלכה)היא הייתה משהו כמו רבע קוורטרית רבע ערביה רבע או חצי קוורטרית... והיא מזה אהבה אותי
היא באה עלי שקארתי לה(בקנטר!!!!!!!!!!!!!!!) תראו לי סוס כזה?? בקיצור לא יודעת למה החליטו למכור אותה(שמעון מצטער על הטעות שהאחראי לשעבר עשה...)אבל החליטו, והבעלים החדש היה איזה מושבניק ממושב ליד ירושלייםוהוא התאהב בה גם, הוא בא עם טנדר נוראי וקשר שמיכות ומזרונים בקיצור משהו ממש לא בטיחותי ובל עלתה בלי בעיה! אין סוס כזה בעולם!!! אבל אמרנו לו שזה לא בטיחוצתי ובקיצור החלטנו להשאיר אותה והוא הזמין קרון ואני הייתי צריכה לעלות אותה... כמה עצוב...

קטיפה

New member
תמונה + עזרה..

בבקשה תעזרו לי איך קוראים לגזע הסוסים של הסייח? הזה -------->

תקשיב לי

ותקשיב לי טוב!!! אם אתה תמשיך לקלל פה את כולם אני לא יודעת מה אני אעשה לך, אז תסתום תפה כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אבו-דני

New member
סוס פראי 18

--- אשמח לו תשתמשי בטרמינולגיה פחות אגרסיבית בכדי לא ליצור מצב לא נעים וכמו כן יש מישהו שרוצה לפתוח חווה אזי שלח לי מסר ואראה מה עושים

BeerBozZ

New member
פחחח...../images/Emo122.gif

מזל שמישהו בפורום יודע לדבר עברית כמו שצריך.!!!
אם.. אני רוצה לדעת.. איך יכול להיות ש.. יו.. אני כל כך סתומה.. עכשיו הבנתי... מזל שלא שלחתי את זה....

M ar y K at e

New member
אני מוסיפה../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

איזה באסה פעם היו לי איזה 30 תמונות ועשו לנו במחשב פורמט וכל התמונות הלכו קפוט
באסה
אבל הנה אני שמה מה שיש לי
פיצ זה הסוס הרשמי שלנו

M ar y K at e

New member
ת../images/Emo79.gifמ../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifנ../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifת../images/Emo79.gif../images/Emo15.gif

M ar y K at e

New member
ת../images/Emo79.gifמ../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifנ../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifת ../images/Emo15.gif

M ar y K at e

New member
ת../images/Emo79.gifמ../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifנ../images/Emo79.gifו../images/Emo79.gifת ../images/Emo15.gif

למעלה