שירשור תמונות

איזה מוזר זה... בלק ג´ק אפור...

זה כמו הסוס של רנצו´ מניס- שחורי, והוא בעצם לבן!
ממש תמונות יפות! כמה זמן את רוכבת?

בוס ממש מקסים! יש לו פנים ממש יפות

גם גוניור יפה. ועצה קטנה: תוציאי את העקבים מהסוס, אל תעלבי.... גם לי היתה את הבעיה הזאת, המקור זה בעצם ישיבה לא נכונה מהירך, תנסי פעם הבאה שאת רוכבת לבד להסתכל מדי פעם על העקבים(אצלנו קוראים לזה צ´ארלי צאפלין)ולראות אם הם במקום, אם הם לא תקומי שהמשקל יהיה על היידים ותשבי מחדש שאת משנה את תנוחת הירך זה בהתחלה ממש כואב(לפחות לי) אבל זה עוזר מאוד גם לך וגם לסוס!

Sweet SuGaR

New member
דורון את צוחקת בהחלט!

גם אני הייתי רוכבת ככה עד שהמדריכה הקודמת שלי עבדה איתי על זה כל שיעור ושיעור.... אני לא יודעת אם אני עדיין ככה כי לא מאירים לי על זה בכלל! שיעור הבא אני אשים לב...... דורון..... יש לך איי סי קיו? מסינג´ר?

כן- 146825548

גם לי התחילו להעיר רק בשנה האחרונה ובמשך שבועיים כל רכיבה עבדתי רק על זה ועכשיו זה עבר!!

angel457

New member
לטאורה החמודה!!

תודה רבה.. אני רוכבת כבר 5 שנים....... ובלק ג´ היה פעם ממש אפור חום.. ועכשיו הוא כמעט לבן... ובוס אני מתה על הסוס הזה!! הוא באמת סוס מקסים וגם היום רכבתי עליו והוא היה עשר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קפצתי איתו אוקסר של מטר......

קליאוווו שלי../images/Emo99.gif

אני אוהבתתתתת אותה! היא אחותו של סול החמוד!!!!
אני אפילו זכיתי איתה בתחרות דרסז´ חיחי
אבל עכשיו יש לה בעיה בגידים או משו וכבר הרבה זמן היא לא עובדת.. שתחלים מהר מהר מהר!

רגע יש פה תמונה שלו...

ג´וניור או בשמו האמיתי-דוּרסל , הוא אבא שלה והאמא שלו היא ערביה טהורה, (בובה או בשמה האמיתי-דורית) האבא של ג´וניור הוא משהו רוסי, אוי אופס אז אבא של קליאו הוא חצי ערבי.. וגם לו יש בעיות ברגליים ובזמן האחרון הוא צולע.. זה עבר לה בירושה כנראה....

angel457

New member
בואו ואני אסביר לכם..

סול וקליאו הם הבנים של ג´וניור(המושלם) והם סוסים מצויינים כמו אבא שלהם.. מניסיון רכבתי עליו!!! עכשיו הבעיות בגידים זה לא עובר בירושה... כי קליאו וסול לשניהם יש בעיות בגידים לסול עכשיו אין אבל הוא קרע את הגיד בעבבר וזה קרה עכשיו לקליאו וזה קורה בגלל שיהודה המנהל חווה המפגר שלנו מעביד יותר מדי את הסוסים.... ולג´וניור זה קרה כבר פעמיים או שלושה הקרע בגיד בגלל שצחי הבעלים שלו בא פעמיים בשבוע לרכב עליו וקרע לו את הצורה בקפיצות של איזה מטר שלושים........ עכשיו ג´וניור הוא חצי סוס ערבי וחצי רוסי... ואמא של ג´וניור זאת בובה...

ויליווווו!!!!!!!!!! כנסי לפה אינג´ל

איזה מותק!!!!!!! איזה מאמי!!!!!!!!!! הנה כמה תמונות------ בתמונה הראשונה- אני ודסטני המאמוש´!!!! בשניה- מרפי ועליו חברה שלי, ומאחוריו, עוד חברה שלי על בלוסום! בשלישית- הפונית- פוזי!!! נכון חמוד?! אני עוד שניה אסרוק עוד!!!

angel457

New member
לפני פחות משנה...

יצאתי איתו ל-2 טיולים והוא פשוט תותח!!!!!!!!!11 ובטיול של הים עשיתי איתו גלופ חבל"ז!!!! בתחרות נגד צ´ארלי

למעלה