שירשור תמונות

והנה עוד.... לאינג´ל!!!

בראשונה- משמאל- אוסקר החמוד!!!! מימין- שרי המהירה למוות....!!! למטה- לוסי!!!! סיפרו לכם שהיא מורידה לעצמה את הציוד?!

הנה עוד לאינג´ל-

בראשונה- כולם יוצאים לטיול (חוץ מימני...
) ! ובשניה- כולם חוזרים מהטיול (חוץ מימני...
)! אגב- אני הייתי באה כול יום פעמיים ובמקום לרכב עם הישראלים (הם לא היו מתקדמים) רכבתי בבוקר, וטיפלתי בצהריים!

angel457

New member
איזה תמונות יפות!!! אני מתגעגעת!!!

וגם אני רכבתי בחלק מהימים פעמיים!!!!! והיו ימים שניקיתי את הסוסים!!! איזה חמודים הם!!! ושיחקתי עם הכלב שלהם פיג´י כדורגל!!! וואי הוא שחקן מעולה!!!!!!! בכל אופן לפי מה שזכור לי הם לא סיפרו לנו על זה שהיא מורידה את הציוד לבד.. אבל אצלי בחווה יש סוסה שמורידה את הראשיייה לבד.. בכך שהיא נעזרת בקיר של האורווה....

אוי גם פרידה שלנו מורידה ת´ראשיה

לבד....חיחי וונוס הפונית מסובבת את האוכף ככה שהוא על הבטן! חיחי

כנראה הסוסים שלנו לא מיוחדים....../images/Emo10.gif

אב אם את משחחרת את טאורה בקצה המסדרון ואומרת לו לך(הוא לא יזוז עם את לא תגידי לו...)הוא ילך ויצא החוצה בלי לעצור ולהככנס לאחר התאים לאכול.... מלך!!

taz512

New member
בבקשה לשרשר

יש שרשור תמונות, לא לפתוח כל יום שרשור נוסף. טאז, השד המשרשר

אוי טאז....../images/Emo4.gif

איזה אנטי הצפה אתה!!! סתאאאם, נו טוב... אבל בסוף יהיה לנו דף שלם של תמונות.....יאללה!!!
זה הקיץ האחרון שלי איתכם עם הגשם הראשון אני אעלם דמעותיי יזרמו במורד הרחובות כמו עלה נושר של תקוות רחוקות. אני איש של חורף בין אלפי אנשי ים אך בחורף הזה כבר לא אהיה קיים לאט לאט השכבות נמסות אם רוצים לא רוצים תפילות אחרונות. אז תזכרו שהבטחתם לא לבכות כי השמיים גדולים והדמעות קטנות תעצרו את העיניים כל גשם ראשון ותחשבו עליי. אני רוצה לטפס על ההרים כי הם שם לבקר במדינות מעבר לים לדעת אם יש צורות חיים אחרות ואם המתים ממשיכים לחיות. כי זה הקיץ האחרון שלי איתכם עם הגשם הראשון אני אעלם לאט לאט השכבות נמסות בין רוצים לא רוצים עוד תפילות אחרונות. שפיות זמנית!

S H I L G I

New member
החתימה שלך לא משהו כי...

כי זה יכול לצאת למטומטמים: הסוסים הם כתרים לא מסתדר הא?

S H I L G I

New member
החתימה שלי אומרת..

כתבתי "אף אחד לא אוהב את שלגיה חוץ ממני" כי כולם שונאים אותה חוץ ממני (והבעלים שלה שלא נחשבים כי הם ווסטרנים והיא סוסה שהיא חצי אינגליש וחצי ווסטרן..)..וגם רק לי היא נוחה, כולם מתלוננים אחרי רכיבות ממנה....אבל לי היא ממש נוחה..!!

למעלה