אחת היפות!
ב בגין פליפ New member 10/1/06 #62 חחח נוף מה קורה אחי חחח לא ידעתי שאתה משתתף פה... זה רועי הינה תמונ הישנה שלא רואים טוב בה
ג גולשבסטלה 17 New member 10/1/06 #67 צפון.. זה גבעה כזאת שיש עליה מורשת קרב וכל מיני אנדרטות ובונקרים שהצבא שלנו נלחם נגד סוריה.... אפשר לראות משם את החרמון וממש קפוא שם צולם בחודש אוקטובר שהיה
צפון.. זה גבעה כזאת שיש עליה מורשת קרב וכל מיני אנדרטות ובונקרים שהצבא שלנו נלחם נגד סוריה.... אפשר לראות משם את החרמון וממש קפוא שם צולם בחודש אוקטובר שהיה
Y y o b b o New member 11/1/06 #81 אהה אסרף!!! איזה כלי אח שלי!! מקודם עניתי לך למסר וכתבתי שאני לא יודע מי אתה כי קודם קראתי את ההודעה הפרטית.. איזה מסטול אני.. קיצר דבר איתי באיי סי קיו 163524686..
אהה אסרף!!! איזה כלי אח שלי!! מקודם עניתי לך למסר וכתבתי שאני לא יודע מי אתה כי קודם קראתי את ההודעה הפרטית.. איזה מסטול אני.. קיצר דבר איתי באיי סי קיו 163524686..
B blue pill New member 10/1/06 #68 הנה אני.... תמונה שצולמה לפני איזה שבוע.... פאק, איך אני מתגעגע לשיער הארוך....
T The Wonderboy New member 11/1/06 #72 אושר העיניים שלך כמו זרקורים חביבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ........ לי כבר אין מה לשים תמונה, כל מי שהיה צריך לראות ראה כבר 7 פעמים . נראה לי כל השרשור הזה היה בשביל הבלונדה . חחחחחחחחחחחחחח מצחיק היובו הזה ..
אושר העיניים שלך כמו זרקורים חביבי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ........ לי כבר אין מה לשים תמונה, כל מי שהיה צריך לראות ראה כבר 7 פעמים . נראה לי כל השרשור הזה היה בשביל הבלונדה . חחחחחחחחחחחחחח מצחיק היובו הזה ..
Y Young And Twisted New member 11/1/06 #73 לא לקחתי כלום חביבי אני סחי זה פשוט ההילה מאותה מסיבה שפונגל לייב טוטאלי ואח"כ סיימון לייב נראה אותך לא זוהר
לא לקחתי כלום חביבי אני סחי זה פשוט ההילה מאותה מסיבה שפונגל לייב טוטאלי ואח"כ סיימון לייב נראה אותך לא זוהר
Y y o b b o New member 11/1/06 #80 חחחח!!! עלית עליי סעמק!! וזה לא רק תמונה של הבלונדה זה גם של מרב... ואושרי השתנית לטובה רצח .. קיצר יאללה איפה תמונה של מרב?!?!
חחחח!!! עלית עליי סעמק!! וזה לא רק תמונה של הבלונדה זה גם של מרב... ואושרי השתנית לטובה רצח .. קיצר יאללה איפה תמונה של מרב?!?!
Y Young And Twisted New member 11/1/06 #82 פששש נוף נהיית גבר לא זיהיתי אותך איזה השתנתי אחי זה תמונה מלפני שנתיים בדיוק ינואר 04 שפונגל בארץ בקאסטל בחולון זה אני היום תמונה מלפני חודש וחצי בערך
פששש נוף נהיית גבר לא זיהיתי אותך איזה השתנתי אחי זה תמונה מלפני שנתיים בדיוק ינואר 04 שפונגל בארץ בקאסטל בחולון זה אני היום תמונה מלפני חודש וחצי בערך
Y y o b b o New member 12/1/06 #84 אחי השתנית חושארמוטה!!! עכשיו ניראה את זאתי (וואי שכחתי איך קוראים לה) הידידה שלך שאז לא רצתה אותך לא לוקחת אותך עכשיו!
אחי השתנית חושארמוטה!!! עכשיו ניראה את זאתי (וואי שכחתי איך קוראים לה) הידידה שלך שאז לא רצתה אותך לא לוקחת אותך עכשיו!