שירשור תמונות שלנו :)

MoonyAvFreak

New member
דאמאיט.סו הוט. חחח. מיאו.

משקפיים
אחלה שיער. כבר אמרתי לך את זה. חח 33>

סיפור ארוך ..

הכל התחיל מפתיחת הפורום , הוא כתוב שהוא אוהב ת' סטאריאני אני אמרתי לו שיש יותר טובים ממנו אבל תאמת זה היה כך : סטארני גיי , סטיב וואי הרבה יותר טוב ויש עוד הרבה יותר טבים ממנו וגם לסטאריני יש חרא של חומר [: ומאז אנחנו שולחים אחד לשני ברכות [:

זונע

New member
שמע חבוב

סטיב ואי חתיכת הומו ואני מקווה שאתה יודע את זה(אם לא, תסתכל על הופעות שלו...הוא פשוט אוכל זין). בלי קשר, ג'ו סטריאני כותב דברים לדעתי יותר יפים מסטיב ואי, אבל זה עניין של טעם. אתה באת ואמרת שג'ו סטריאני גרוע, ומי שאומר דבר כזה, לא מבין מהחיים שלו.

למי אפכת איך הוא נירא העיקר שהוא

יודע איך לנגן (מי אכל בולבול עכשיו ? מי? מי?) ולא אמרתי שהוא גרוע אמרתי שיש יותר טובים ממנו (את טחנו עכשיו בתחת ובפה ? נכון זונע אותך [: )

זונע

New member
חחחחחחחחחח יצאת כזה הומו!!!!!!!1

מה אתה משחק אותה לפני הודעה אמרת "סטריאני כותב חרא חומרים...סטריאני גרוע" ועכשו תאומר "יש יותר טובים ממנו"? אז הנה הודעה אחרונה בשבילך חתיכת הומו, אם אתה רוצה לריב איתי אז כדאי שתדע מה אתה מדבר ולא תזיין לי בשכל עם שטויות.

MoonyAvFreak

New member
תפסיקו כבר!

אתם נראים כמו ילדים בני 3. מה אתם רבים. באמת אני לא מבינה מה הבעיה שלכם. בלי להעליב מארק 3> אני פשוט אומרת שזה מציק. ואם בא לכם לריב תוסיפו אחד את השני למסן ותעשו כמה ריבים שבא לכם.

MoonyAvFreak

New member
נכון. אני.

אני רק מנסה להרגיע מה שהולך פה כי לדעתי זה ממש לא לעניין. זה פורום. לא מקום לריבים ואם בא לכם ריבים תמצאו מקום אחר. זהו.

למעלה