ד דורבניסטית New member 28/8/04 #122 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif לא ידעתי אם אני אמורה לכסות פנים או לא... אז אם לא הייתי אמורה תגידו ואני אשים ת'תמונה שוב.. וד"א.. עכשיו אתם לא מכוסים בריבוע שחור.. מזל טוב
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif לא ידעתי אם אני אמורה לכסות פנים או לא... אז אם לא הייתי אמורה תגידו ואני אשים ת'תמונה שוב.. וד"א.. עכשיו אתם לא מכוסים בריבוע שחור.. מזל טוב
ד דורבניסטית New member 28/8/04 #123 ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif טוב.. זהו בינתיים נראה לי... אני אשתדל לשים עוד בקרוב... לילה מתוק כמו... (סוכרייה על מקל ) לכולכם (למרות שכבר יש זריחה... )
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif טוב.. זהו בינתיים נראה לי... אני אשתדל לשים עוד בקרוב... לילה מתוק כמו... (סוכרייה על מקל ) לכולכם (למרות שכבר יש זריחה... )
ד דורבניסטית New member 28/8/04 #127 אוף../images/Emo70.gif שוב שכחתי לשנות ניק..../images/Emo4.gif אני צריכה להתאמן בזה...
מ מור כרסנטי New member 30/8/04 #131 חאלס כברררר אאאאאאמממ עינב את יודעת שאת מדהימה כתומה את יודעת שאת פצצה ואפילו דומה לדונה ממופע שנות ה70 ואפיייי אין מה לדבר את יודעת שאת סקסית בטירוף אז חאלס כבר להיות חכגניחיחגכיחיגחעיחיעחיעיעחיע יאאאאא 'כוערות
חאלס כברררר אאאאאאמממ עינב את יודעת שאת מדהימה כתומה את יודעת שאת פצצה ואפילו דומה לדונה ממופע שנות ה70 ואפיייי אין מה לדבר את יודעת שאת סקסית בטירוף אז חאלס כבר להיות חכגניחיחגכיחיגחעיחיעחיעיעחיע יאאאאא 'כוערות