שירשור תמונות חדש!

mis of poetry

New member
שירשור תמונות חדש!

מכיוון שאני די חדשה פה אז אין לי הרבה תמונות של הדמות שאורלנדו (המלאך שלי!!) גילם בשר הטבעות-לגולאס.. אז בבקשה!! שרשרו לי תמונות של לגולאס!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifיש כבר 2 שירשורי תמונות

בדף, מתי שהם יירדו נפתח אחד חדש, ואני מבטיחה שהוא יהיה על הדמות לגולאס

R E M U S

New member
ניצול"ש

אתם חייבים לקרוא: (וזה לא על אורלנדו.. זה משו יפה שמצאתי..) זה מחתימות של ילדים - מובחרות :) אמרה מס' 1: הוא אמר לי לשכב-שכבתי אמר לי לפתוח-פתחתי שאלתי:זה יכאב הוא אמר:מקווה שלא שאל:זו הפעם ה-1 עניתי:כן, פעם 1 שעוקרים לי שן. אמרה מס' 2: יום אחד תבוא ותשאל אותי: מה יותר חשוב לי החיים שלי או אתה ואני אגיד לך החיים שלי , אז אתה תקום ותלך מבלי לתת לי להסביר לך שהחיים שלי הם בעצם-אתה אמרה מס' 3: מים מביאים חיים חיים מביאים אהבה אהבה מביאה סקס סקסה מביא איידס איידס מביא מוות מסקנה – עדיף לשתות קולה מאשר מים. אמרה מס' 4: אני לא סובלת מאי-שפיות אני נהנית ממנה אמרה מס' 5: "כמה דקות ביום אתה מכין שיעורים " "כמה דקות..." "כמה " "אה, כמה דקות..." "אבל מה המספר שלהן " "לא יודע, כמה..."

../images/Emo39.gif משפטים חמודים../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אני מכירה את חלקם... אם את אוהבת מאוד משפטים כאלה אז תכנסי לאתר הזה....זה אתר שלם עם דברים כאלה!

מיטץ

New member
אמממ...

אני לא זוכרת את השם שלו בסרט אבל הוא היה המלך שאכילס היה חבר שלו זה שהרעיון של הסוס היה שלו , או שאני טועההההה
אני מקווה שלא חחחח

מיטץ

New member
יווווווו איזה סתומה אני ../images/Emo3.gif../images/Emo4.gif

הגבתי להודעה הלא נכונהההההה
סורי תתעלמו!

T u r n e r 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifנצל"ש

למישהי יש פה את הגיליון החדש של מעריב לנוער? אם כן יש משהו על אורלנדו?

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifבעעעע../images/Emo3.gif

עוד לא קיבלתי מעריב לנוער, אבל ראיתי בראש1 מחברה שלי שיש כמה דברים על אורלנדו..

T u r n e r 1

New member
כן../images/Emo70.gif

יש עליו בראש 1. כתוב שבהקרנה מיוחדת של טרויה, נשמעה אזעקת החירום והוא תפס פיקוד והרגיע את כולם. תשמעי, אני לא יודעת אם להאמין לזה. חצי ממה שכתוב בראש 1 זה שטויות כי גם לא קראתי על זה באתר שלו..

kittycatbone

New member
הם לא רק מחפפים,

אלא שמים לפעמים כתבות שפשוט מתרמים אותם ממש מילה במילה כמעט.. כאילו.. כבר כמה פעמים ששמו פה כתבות מהאינטרנט בקשר לחדשות על אורלנדו (בעיקר דניאלה..
-לאן נעלמת?!
) ואז אחרי איזה כמה שבועות טובות (העיקר שהם נזכרים!
) הם שמים את הכתבה בתרגום כמעט באותו ניסוח
ובקשר למה שכתבו עם הזה של טרויה, באמת שזאת פעם ראשונה ששמעתי על זה.. אבל אם זה נכון
איזה מאמי!!!
וגם כתבו שם משפטים כאלה שמפורסמים אומרים, והיה שם משפט של אורלנדו: "כשהבנתי שסופרמן הוא שחקן, חשבתי 'זה בשבילי'".. חיחי איזה מתוק!
(ויש אימות למשפט הזה אבל? מאחר שאתם אומרים שראש1 לא ממש אמינים...
)

Number One1

New member
../images/Emo41.gifמשהו נחמד לנצל"וש השרשור../images/Emo41.gif

זה רק אני או ש:
בכל תמונה שמופיע אורלנדו הוא יוצא ממש ממש טוב...
אורלנדו צוחק בצורה ממש מושלמת...
הוא מתקרב יותר מדי לבנות...
כמעט בכל סרט הוא משחק עם שחקניות בלונדיניות...
הוא אוהב לשחק בסרטים של תקופות היסטוריות...
מרוב שהוא אוהב בלונדיניות הוא חבש פאה בלונדינית בעצמו... (בשר הטבעות למשל...)
הוא אוהב לנשק בנים... (לא במובן הומוסקסואלי....)
הוא אוהב להצתרפת "חזק" מאד... (אם אתם יודעים למה אני מתכוונת...)
למרות שהוא אמר שהוא לא אוהב להתפשט בסרטים עדיין אנחנו רואים אותו בלי חולצה... הערות, הארות והוספות יתקבלו בברכה

noabloom

New member
כנסו דחוף!!!!../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

באתר הזה יש גלריה(אתם נכנסים ישר אליה..) ויש בה כ"כ הרבה תת גלריות שזה טוב יותר מכל שרשור תמונות..אפשר אחכ לשרשור של מה שהוצאתם משם... http://www.e-blooming.net/gallery.htm

למעלה