עוד
V vodkafinlandiarules New member 9/10/03 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo2.gif ענקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!
P PureBlood1 New member 9/10/03 #29 ../images/Emo129.gifזה לא סוהרסן../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif
ש שניש New member 10/10/03 #32 לאאא...אל תכפישו את זכרונו../images/Emo7.gif../images/Emo56.gif אם תשימו את דניעל בתפקידו של ג'יימס , זה ממש חילול כבוד המת
לאאא...אל תכפישו את זכרונו../images/Emo7.gif../images/Emo56.gif אם תשימו את דניעל בתפקידו של ג'יימס , זה ממש חילול כבוד המת
3 3נטוש New member 10/10/03 #33 הלווווווווווווווווו תמשיכו את השירשור פלייז ותעזבו את דניאל המסכן(והחתיך...) ותשימו תמונות של אלן היום אני רואה את נשיקת הבוגד!!!!!!!!!!!!!!!!1
הלווווווווווווווווו תמשיכו את השירשור פלייז ותעזבו את דניאל המסכן(והחתיך...) ותשימו תמונות של אלן היום אני רואה את נשיקת הבוגד!!!!!!!!!!!!!!!!1
3 3נטוש New member 10/10/03 #34 עזרה דחוף!!!!!!!11 אני רוצה לשלוח מכתב לאלן(הסקסי, הממי החמוד היפה.....) אבל אני לא בדיוק יודעת איך מתחילים את המכתב עזרו לי פליזז
עזרה דחוף!!!!!!!11 אני רוצה לשלוח מכתב לאלן(הסקסי, הממי החמוד היפה.....) אבל אני לא בדיוק יודעת איך מתחילים את המכתב עזרו לי פליזז
3 3נטוש New member 10/10/03 #35 עזרה דחוף 2 מישהו יודע אם אקדח אישה או משהו כזה זה סרט של אלן ואם כן מה התרגום שלו לאנגלית וגם אם עד שהחיים יפרדו בינינו זה truly madly deeply אוהבת נטע
עזרה דחוף 2 מישהו יודע אם אקדח אישה או משהו כזה זה סרט של אלן ואם כן מה התרגום שלו לאנגלית וגם אם עד שהחיים יפרדו בינינו זה truly madly deeply אוהבת נטע
מ מלאכית16 New member 10/10/03 #36 נמנמ...../images/Emo110.gif "עד שהחיים יפרידו בינינו" זה אכן- truly madly deeply בקשר לשם השני- זה כן סרט של אלן, אבל אני לוידעת איך קוראים לו באנגלית..למרות שהשם נשמע מוכר..
נמנמ...../images/Emo110.gif "עד שהחיים יפרידו בינינו" זה אכן- truly madly deeply בקשר לשם השני- זה כן סרט של אלן, אבל אני לוידעת איך קוראים לו באנגלית..למרות שהשם נשמע מוכר..
P PureBlood1 New member 11/10/03 #39 ../images/Emo129.gifבקשר לראשון הייתי מציעה Dear Alan בקשר לשני.. אקדח אישה ונשיקה זה Quigley down under (עם הרבה שגיאות כתיב מצידי ).
../images/Emo129.gifבקשר לראשון הייתי מציעה Dear Alan בקשר לשני.. אקדח אישה ונשיקה זה Quigley down under (עם הרבה שגיאות כתיב מצידי ).