שירשור תאריכי לידה!

שירשור תאריכי לידה!

יאללה כל אחד יגיד תתאריך לידה שלו ואת גילו שיבוא ובעז"ה נעשה פינת מזלטים מה אתה אומר עוז זה ראלי?

התאריך שלי...

26/10/91... אנשים זה בדיוק עוד 20 ימים... איזה כייף.. ואני אהיה בת 15... ממ.. התאריך העברי- יח' בחשוון

אל תדברו איתי על זקנים כי ...

התאריך שלי הוא 23.9.1987 ולא מזמן נכנסתי ל19 ועוד שנה אני יהיה בן 20 ואז 10 שנים אחרי זה 30 אימא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חג שמח

maork2

New member
7.11.90

לא זקן אבלגם לא צעיר! ויש לי 7 בתאריך איזה יופי. מזל קרב! ד"א התאריך העברי שלי יוצא כ"א בחשוון נראה לי. סיון מתי היומולדת הלועזי שלך?

ophirein

New member
ראש השנה חחחחח

העברי זה א' תשרי....לועזי 12.9.88

yara derei

New member
27/8/92

אני בת 14 וחודש וחצי בערך.. את העיברי שלי אני לא ממש זוכרת אבל משהו באב חחח איייי ולרונו'ש האלתית היה לפני יומיים יומהולדתת!! מזלל טובבבבב!!! [פה בפורום הארצי קצת הזנחנו את זה..אבל בפורום המחוזי לא שכחנוו!!! אוהבים אותךך רונו'שששששששששששש]

חחח מעניין אם זה היה עוקצנות סיס

אהה וסתם משהו שישמח אותך שמעת ש70% מעם ישראל מאמינים באלוהים ? בטח יעשה לך תחג :) בכל מקרה אני נהנהתי אתמוללל כל כך אז גם אני כבר מתחיל להאמין בו ה' כפרההה עלייך

מי שרוצה לדעת את

התאריך העברי שלו ולא יודע.. אז הינה לכם כמה אפשריות לבדיקה.. יש לכם תז? אם אתם יהודים כתוב את תאריך העברי שלכם מתחת לתמונה. ואם אין לכם עדין תז כנסו לwww.zooloo.co.il ג€ או com לא זוכרת במדויק זה אתר שיא השווה יש שם קטגוריה של מחשבונים ושם יש משהו שכותבים תתאריך הלועזי ומקבלים תעברי וכמה ימים אתם חיים כבר וכזה משהו משעשע ונחמד תהנו ג€:)ג€

למעלה