שירשור שנעלם

shirael

New member
הם אכן היו צמד חמד.

מכיוון ששאלת - אייסמן אכן היה די דומה בדעותיו לאייבורי, אבל בשקט בשקט היה לו יוזר נוסף בשם מיזוגן1, שהיה שולף מדי פעם כדי לנער את העניינים. הוא היה אכן מיזוגן פרוע, שעטף רעיונות עם גרעין של אמת בתועפות של מרמרת ושנאת נשים, כל כך קיצוני שכל מי שקרא כמה הודעות שלו היה מבין שמדובר בפרודיה. יום אחד יצא המרצע מהשק עקב טעות מצערת בהחלפת יוזר, הפורום היה כמרקחה, ומאז זה כבר לא היה אותו דבר והמיזוגן הלך ונעלם.
&nbsp
כיום זכה הפורום במיזוגן חדש, שגם הוא עוטף רעיונות עם גרעין של אמת בתועפות של מרמרת ושנאת נשים, רק שכאמור, פה לצערי אין את השילוב הזה בין קאמפ לאנינות שיוצר פרודיה טובה. לצערי נראה שבמקרה זה וואט יו סי איז וואט יו גט.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שירשור שנעלם

מחקתי את השירשור של סוויט פרום בירת', לפי בקשתה.
בדרך כלל לא עושים את זה כי זה אומר למחוק מה שאחרים כתבו.
אבל במקרה הזה צורף לבקשה צ'ק שמן, אז.... אתם יודעים...
טוב, סתם, לא צ'ק אבל נימוקים כאלה ואחרים...
בקיצור, סליחה עם הנמחקים.

Chikkko

New member
מעניין מה היו הנימוקים להסרה...

כתבה כאן מגילות על גבי מגילות, וגם גוערת באי אלו שמגיבים לה על קוצר הבנתם.
כ"כ הרבה מידע ותמליל על הקשר ממוקדם למאוחר, ושואלת אם ציפיותיה מוגזמות....
אבל מהן בדיוק ציפיותיה? ממש חידה... מפני שהיא איננה מפרטת במפורש מהן בדיוק ציפיותיה מבן זוגה, ואיך בדיוק בן זוגה איננו עונה על ציפיותיה.

ככה באופן כללי -
שמתי לב לכך שבחורות נוטות לפרט את טיב התנהגותו הצד השני, ונדמה להן שהפירוט העובדתי הזה מעיד על עצמו באופן מלא, מדבר בעד עצמו, כך שאין עוד צורך בעוד פירוט עצמי, פירוט של הדובר עצמו לגבי עצמו.

בחלק מהשרשורים, יש פירוט מאוד מינימלי לגבי תחושות ורגשות, אבל הוא כללי מדי, כמו "כבר אין אהבה.. כבר אין תשוקה..." מצד מי? מצד מה? איך זה בא לידי ביטוי? מי בדיוק אוהב את בן זוגו, ומי איננו אוהב את בן זוגו?
אנשים חושבים שהמסר שלהם מדבר בעד עצמו. לא.... הוא לא מדבר בעד עצמו. הוא מעורפל מאוד, אפשר לפרש אותו לכל מיני כיוונים.
שמתי לב שבחלק מהמקרים, פותחת השרשור ( בדר"כ אישה ) טורחת לפרט פרט מהותי במיוחד, אך עושה זאת בסוגריים, כמן דרך אגב.... זה כבר לגמרי מצחיק.. אבל זה עדיף על פני אי פירוט בכלל. או פירוט מעורפל.

יתכן שלא הייתי טורח להגיב את התגובה הזאת, אבל זאת עם הציפיות שאינן נענות, היא עורכת דין בהכשרתה. העירפול הזה, צורם יותר כשהוא מגיע מעו"ד, עו"ד שהכשרתו בביטוי מילולי, תיאור מילולי, סיכומים, והעלאת טיעונים וטענות בכתב.

מריוס זכריה

Member
מנהל
כל הסיפורים מסלפים (לא באופן זדוני אלא אוטומטי, לא מודע)

לא רק נשים, גם גברים.
הסילוף הגברי הטיפוסי הוא לספר את כל העובדות ולשכוח את הרגשות:
קניתי לה, ניקיתי, עשיתי, והיא לא מרוצה...
&nbsp
שמיעה סלקטיבית ובוררת היא דבר בסיסי. תמיד.
&nbsp
מה - אתה כותב מאה אחוז אמת צרופה? אין לך פילטרים? אין לך אג'נדה?
ברור שיש.

אייבורי

New member
נו גיסנו

&nbsp
אתה באמת חושב שאנחנו זוכרים את הניק שלה.
&nbsp
מדובר בפוסט על הכוסית דוגמנית עו"ד שנפלה לילדון רוח חופשית ?

אייבורי

New member
עכשיו רק נקווה

&nbsp
שמפלצת תיעדה לפני המחיקה
כי הלקוחה חוזרת פעם בשנה
ואני בטוח שבשנה הבאה היא תבוא שוב, כדאי שיהיה תיעוד

הלך התיעוד, עוד שנה לא 'נזכור' כבר כלום.
אבל הכי מבאס שרשום לי שכנראה שירה ענתה משהו, ועכשיו כבר לעולם לא אדע מה זה היה...
אבל הכי מבאס בשביל הפונה, שחווה כאילו שתוקפים אותה (מה שלחלוטין לא נכון) ולכן לא תקח דבר ממה שאי פעם אמרו לה לתשומת ליבה ��

shirael

New member
קראתם לי אז באתי

וחס וחלילה שאמנע את מרגליות פי לאור הביקוש מרקיע השחקים!
&nbsp
סתם, נראה לי שכתבתי משהו כמו "אני לא יודעת אם אני מרגישה יותר דיכאון בשביל הכותבת שלא זזה מאותה נקודה כל כך הרבה זמן, בלבול מזה שלא הבנתי מה הדמיון בין ההודעות שלי עכשיו ואז או זעזוע מזה שמפלצת לא רק זכרה את השואלת מהפעם האחרונה אלא גם השקיעה ודגה את ההודעה שלי משם". משהו כזה.
&nbsp
אחר כך הוספתי עדכון כי הבנתי שהעקביות התבטאה בזה שאני תמיד מסכימה עם מריוס (וזה כי אני ניק מזויף שלו).

כפרעליך!

את חברת אמת! }{
וזה שיש לי זכרון מפלצתי זה דבר ידוע. אין כל צורך להזדעזע. תשאלי את אייסמן :)

מריוס זכריה

Member
מנהל
אייסמן ?!?!?!?!?!?

כל היודע דבר מה על נסיבות היעדרו, מתבקש להתקשר לתחנת המשטרה הקרובה.
חבר, אתה חסר...
&nbsp

shirael

New member
טוב אולי אייסמן איננו,

אבל לפחות הפורום זכה במיזוגן1 חדש (רק שבמקרה זה לצערי לא מדובר בבדיחה מודעת לעצמה).

למה למשטרה?

פתחת לו תיק נעדרים?
אני מהמרת על נישואין והולדה ולילות חסרי שינה. כי כבר הבשיל הבחור.

למעלה