שירשור שנה רעה

Mapisto

New member
שירשור שנה רעה

בעקבות החלטתה של הילד"ב, חשבתי על לפתוח שירשור שנה רעה. כיתבו את מיטב ברכותיכם לשנה הבאה, ואפתח באחד: שתהיה שנה מגעילה ומיותרת, מי יתן וASP.NET יתפוס את מקומו של הASP הרגיל, אולי בעצם שphp תהיה השפה השלטת בשוק וכולנו נתרגל לecho וכאלה, שרתים יפלו, הפורום יסגר, חוצפאי וסמל מין לא יוכלו לבצע את זממם, דור יקבל המונים של
ים. ולסיום: בשנה הבאה, בקהילות ואללה!\נענע הבנויה.

חוצפאי

New member
בעעע, עין הרע עין הרע עין הרע, לא

מוכן להשתתף בבדיחה הגרועה הזו. שנה טובה שתהיה לכם. ולשם שינוי בנימה רצינית.

xurix

New member
בשנה הבאה בקהילות של וואלה../images/Emo6.gif

לא ידעתי שיש שם קהילות....

gilad g

New member
שטויות במיץ עגבניות

א. ASP.NET זו לא שפה. ב. ASP.NET היא בה-ר-ב-ה יותר טובה מASP קלאסי - ורק מי שאין לו ניסיון/ידע אודות השפה הזאת, אומר את זה. אמירה כזאת נובעת מבורות, ולא מידע אמיתי של ASP.NET. במה היא יותר טובה? OOP, הורשה, פולימורפיזם, אירועים, viewstate (שחוסך הרבה הרבה כאב ראש), ADO.NET, תמיכה ב-NTier... להמשיך?

Ohad18

New member
ASP קלאסי יותר טוב כי...

אני יודע אותו וכך אם אני אעשה משהו ב-ASP הוא יצא הרבה יותר טוב מאשר אם אני אעשה אותו ב-ASP.NET (ואז לא יצא כלום כי אין לי מושג בזה).

Mapisto

New member
לא בדיוק

ASP וASP.NET זה בערך להשוות C ו c++. מחד, ASP יעילה ואין בעיות אבל היא כבר מיושנצ לעומת ASP.NET שמזכירה קצת VB, לגרור ולהכין איזה אושר, במיוחד הקטע שאפשר לכתוב בC# שזה אושר עילאי לחלקנו, למרות שאני לא רואה את עצמי משתמש בהורשה, העמסה Ntier, וכו' בASP.NET יש דיבוג מצויין אין מה לומר, גם הקטע של הcodebehind חביב (ועדיין לא הבנתי מה הבדל בין זה לבין אינקלוד, חוץ מהעניין של קימפול פעם אחת וזהו)..

gilad g

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

אם אתה יודע ASP.NET פחות טוב מאחרים, זה אומר שASP.NET זה פחות טוב מאחרים? מה זה השטויות האלו?

Admini

New member
../images/Emo45.gif

וגם תמיכה מובנית בתאריכים עבריים, XML, קימפול, לא צריך לרשום DLLים וספריה עצומה של פונקצית לשימוש התוכניות.... רק לגגל (או למסדן) ולמצוא.

למעלה