האם אי פעם כינו אותה כריס שם? כי אם לא, אז לא
גם ברוטוס Member 6/6/16 #43 ספייק (באפי קוטלת הערפדים) שמו האמיתי הוא וויליאם וכינויו המקורי William the Bloody
didalf Well-known member 7/6/16 #133 וויליאם "באנק" מורלנד - הסמויה מתערבת שלא ידעתם שקוראים לו ווילאם
גם ברוטוס Member 7/6/16 #141 זה באמת לא היה לי מושג מישהו אמר לך שמותר לך להפסיק לשים תמונות?     **ייתכן שזה הייתי אני בעצם (אז עכשיו את מתחילה להקשיב לי )
זה באמת לא היה לי מושג מישהו אמר לך שמותר לך להפסיק לשים תמונות?     **ייתכן שזה הייתי אני בעצם (אז עכשיו את מתחילה להקשיב לי )
גם ברוטוס Member 7/6/16 #274 ביל קומפטון - דם אמיתי הערפד החוזר.   *כן, יכלתי גם לשים אותו תחת בילי, אבל ביל זה קיצור של וויליאם. אני יכול לדמיין שיקראו לביל קומפטון וויליאם, אבל לא שיקראו לו בילי.
ביל קומפטון - דם אמיתי הערפד החוזר.   *כן, יכלתי גם לשים אותו תחת בילי, אבל ביל זה קיצור של וויליאם. אני יכול לדמיין שיקראו לביל קומפטון וויליאם, אבל לא שיקראו לו בילי.
didalf Well-known member 7/6/16 #118 דייויד פישר - עמוק באדמה איך פספסתי את זה שהשם הזה היה בשרשור כל הזמן?
גם ברוטוס Member 7/6/16 #252 דייב קארופסקי - Glee דמות שנע בין להיות שנוא עלי לחלוטין, ללהיות די אהוב, וקצת חזרה