דייב - Happy Endings בהחלט אחד מששת הדמויות האהובות עלי ביותר בסדרה הזאת...
גם ברוטוס Member 7/6/16 #254 דייב - Happy Endings בהחלט אחד מששת הדמויות האהובות עלי ביותר בסדרה הזאת...
didalf Well-known member 6/6/16 #60 My name is Michael Westen I used to be a spy הייתה תקופה שמרתנתי את הסדרה הזאת וידעתי לדקלם את הפתיח שלו בע"פ
My name is Michael Westen I used to be a spy הייתה תקופה שמרתנתי את הסדרה הזאת וידעתי לדקלם את הפתיח שלו בע"פ
Reutk Active member 7/6/16 #154 איזה חמוד. לא מאמינה שכחתי ממנו. ועוד התלבטתי בין זה של הג"ש לזה של ג'ין הבתולה ובסוף החלטתי שאין לי כוח לשניהם.
איזה חמוד. לא מאמינה שכחתי ממנו. ועוד התלבטתי בין זה של הג"ש לזה של ג'ין הבתולה ובסוף החלטתי שאין לי כוח לשניהם.
גם ברוטוס Member 6/6/16 #56 ג'סיקה (דם אמיתי) סוף סוף נזכרתי (היה לי בראש זיכרון של מישהו צועק ג'סיקה הרבה פעמים, עד שנזכרתי שזה ערפד מעצבן)    
ג'סיקה (דם אמיתי) סוף סוף נזכרתי (היה לי בראש זיכרון של מישהו צועק ג'סיקה הרבה פעמים, עד שנזכרתי שזה ערפד מעצבן)    
גם ברוטוס Member 6/6/16 #62 ג'סיקה ג'ונס איך לקח לי כל כך הרבה זמן להיזכר בה?   (ועכשיו אני גם קולט שזה לא היה ערפד שצועק את שמה, אלא אדם בריטי בחליפה סגולה)
ג'סיקה ג'ונס איך לקח לי כל כך הרבה זמן להיזכר בה?   (ועכשיו אני גם קולט שזה לא היה ערפד שצועק את שמה, אלא אדם בריטי בחליפה סגולה)
didalf Well-known member 7/6/16 #86 אה לא? אני יודעת, אני סתם חושבת שכדאי להוסיף תמונה כדי לקשר שם לפנים.