שירשור שמות לסוסים!

שירשור שמות לסוסים!

שמתי לב שבזמן האחרון הרבה מבקשים שמות לסוסים אז בואו פעם אחת נעשה שירשור עם כל השמות לסוסים! אני מתחילה- 1.בלנקו 2.טופז 3.שדואו 4.שידס 5.שדואופקס 6.אריאל 7.קלואי 8.אקסקליבר 9.ארמגדון 10.דיאבלו אז מה דעתכם? שרשרו גם אתם!

E l i a n

New member
אממ..הצעותיי..

1.devel 2.angel 3.spot 4.cherry 5.צ´רלי 6.רוקי 7.לאקי 8.קיסר ו..זהו.. מקווה שעזרתי למי מכם שחיפש הצעות.
אליאן.

speedy123

New member
הצעות

1.ג´ואי 2.פיסטוק 3.רעם 4.רינגו 5.בוזו 6.חירות 7.פוקהונטס 8.זהבון 9.יפיוף 10.פפסי 11.פנטה 12.שלגיה 13.וויטני 14.אייס 15.סנדי 16.פיקאצ´ו 17.בת-אור 18.סולטנה 19.דון 20.סקיפ 21.אלביס 22.מדונה טוב זהו לבינתיים... שמות יפים נכון!? הם לקוחים מכל מיני חוות שאני מכירה.

ScooBy

New member
עוד הצעות... ../images/Emo8.gif

1. אסקליבר 2. אקס מן 3. אסלבדור 4. קיטי 5. בוניטה 6. אסטריקס 7. רולקס 8. טאץ´ דאון 9. לאקי בוי 10. אקסטרים 11. דיאבלו 12. ג´ני 13. דיקסי 14. ג´סי ו.... זהו

עוד שמות מבית היוצר שלי....

1.ארמון 2.לוציפר 3.באדו 4.סקיפי 5.קיפי 6.ליידי גודיבה 7.בריז´ית 8.ליז 9.בל 10.מקנידו 11.מונטה כריסטו 12.צ´אמבלו 13.קסקו 14.אנדריה 15.וויספר 16.בראוני 17.קלואי עוד שמות בהמשך!

puremelody

New member
שמות

1 בומבינו 2 שאנל 3 יסמין 4 טקילה 5 סטאר 6 אמיר 7 עופרה 8 קונצ´יטה 9 בריגס 10 קיארה 11 שיטן 12 סאני 13 מאגיק 14 מייק 15 ראזל 16 חץ 17 ורדה 18 ווגס 19 סופה 20 טריפ 21 ברק 22 טינקר

שמות לסוסים

טנגו!!!! מיקו לסוסה שקוראים לה סופה אפשר לקרוא לסייחים שלה ברק ורעם! בל קלאופטרה גד

פרסה

New member
שמות.....

סטנלי נץ מילקי (סוסה אל תחשבו לתת לסוס) אינדינה מישל אלפרדו מקסימילין עזיז עדנה טאוויל (גבוה בערבית) כרמל סטמפיניו ברכה סניוריטה ארל-גריי בניה רון גו´ניור פופה פופאי מיק דניס חץ ספידי גיצ´ה (ברומנית שם של יורם כזה כמו סטיב פשוט הסוס לא זז) שאלות על הטיול?????

אהא..D-: תגובות..

קודם כל, פיציפונישקה... כותבים שאדופקס
.. אבל תודה רבה שאת זכרת
בכל אופן, מעין, די לגנוב שמות!! את לא רוצה שבחווה שלנו יהיו לסוסים שמות מקוריים? וד"א טינקר? לא התכוונת לטינקרבל?? טוב.. עכשיו לעיניין השמות: האזופל הקסם השחור (בלק ביוטי
) ליאו קול.. -התחלתי עם מכושפות, מה? פיבי.. חחח מורגן לילי (פוטר ~שיעול~) דון קישוט
דווקא חמוד
כיפה אדומה סינדרלה- תאבד פרסה..והנסיך יבוא לפרזל לה.. שמוליק! חחחח אידיוט... פחחחחחחחחחחח מוקדש לשי..
אסטה לביסטה בייבי (זה שם של פוני.... באמת! בחווה שלנו) פגה (תקראו לסוס.. פגה.. פגסוס... לא מצחיקק!!!!) קיפי בן קיפוד (הידעתם? אני הבת דודה של שרי צוריאל, האישה שגם דובבה את הצבועית במלך האריות, גם הייתה קיפי בן קיפוד וגם השתתפה באין ספור מחזות!) טוב.. אין לי כוח ליותר..
U-
בה-ביי!
לזכרה של אולדון

alona11

New member
היי ועוד שמות

1.רד 2. קרלסברג 3. סוזי 4. קוקו 5. נואל 6. צ´יסאי
(בגלל שפשוט בא לך לנשק אותו!)|סהגדש|(חמוד בסינית/יפנית) 7. הופ 8. פדרו 9. מטמון מקווה שעזרתי

Sweet SuGaR

New member
תודה אהובתי

אדיוט זה באמת שם שולת! (שולט=שולת בשפת פורומים)

HoRsEs

New member
שמות:

1. רמבו 2. בלו 3. ג´סיקה 4. רייןrain 5. סקיי בוי 6. טוי בוי 7. אניגמה 8.פיקאצ´ו 9. butterfly

שמות

בחווה שבא אני רוחבת יש הרבה ואני השם של הסוס שאני הכי אוהבת 1. רמבו והשמות האחרים 2.סדני 3. סנטה 4. סקי בוי 5.טוי בוי 6.אניגמה 7.מוגלי 8. אנדרו. 9.מנגו 10.יודית 11. המלט 12. בל 13.ג´סיקה 14. בלו

למעלה