שירשור של..........................

שירשור של..........................

אהבות במיכאלה!!!חחחח אני יודעת, נישמע דבילי, אבל סתכלו ותעיינו טובטוב!!!(חחח לא טרול) תסתכלו זה מעין סקר, אבל לא בדיוק: אם את בת עני על השאלות האלו: 1.אם הייתה לך אפשרות, היית חברה של__________מ"מיכאלה" 2.אם היית זכר, והייתה לך אפשרות, היית חבר של _______מ"מיכאלה" אם את בן ענה על השאלות האלו: 1. אם הייתה לך אפשרות היית חבר של________מ"מיכאלה" 2.אם היית נקבה, והייתה לך אפשרות היית חברה של ____ מ"מיכאלה" ואם אתם חסרי קליטה בלי טקט ועדיין לא הבנתם מה לעשות, אני אענה!!! 1.אם הייתה לי האפשרות, היית חברה של נתן רביץ המהמם שלי מ"מיכאלה" 2.אם הייתי זכר(ואני לא)והייתה לי אפשרות, היית חברה של אפרת כהן המדהימה "מיכאלה" מקווה שהבנתם, שאלה אחת אתם זכר ושאלה אחת אתם נקבה@!!! יאללה לענות!

תשובותיי

אם את בת עני על השאלות האלו: 1.אם הייתה לך אפשרות, היית חברה של נתן
!!!! מ"מיכאלה" 2.אם היית זכר, והייתה לך אפשרות, היית חבר של אסיי
מ"מיכאלה"

פאדיחותתתתתת שכחתי להכנס לשם משתמש

השני שלי חחחחחחחחחחחח יאוווווווווווווו טוב אני גלושש מכשפה קלפטע111

BEN ZIV

New member
שלי../images/Emo9.gif

1. אם הייתה לך אפשרות היית חבר של דורין מ"מיכאלה" 2.אם היית נקבה, והייתה לך אפשרות היית חברה של אסי מ"מיכאלה"
זה נשמע הכי הגיוני

BEN ZIV

New member
אופססססס

1. אם הייתה לך אפשרות היית חבר של דורין מ"מיכאלה" 2.אם היית נקבה, והייתה לך אפשרות היית חברה של גיא
מ"מיכאלה"

חחחחחחחחחחח בן בהתחלה כתבת

אם היית נקבה היית בוחר באסייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה לסבי!? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מילה חדשה חחחחחחחחחחחח

BEN ZIV

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחח לסבי חחחחחחחחח

Lilly Sue

New member
תשוובות

1.אם הייתה לך אפשרות, היית חברה של- גיא השאלה השנייה ממש מפגרת..

תשובות שלייייייייי=>

1.י=ו=נ=ת=ן==ר=ו=ז=ן==ו=נ=ת=י==ר=ב=י=ץ=!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2.או טלי שרון או אפרת כהן.

KiShKooSh

New member
../images/Emo26.gif עונה../images/Emo36.gif

1.אם הייתה לך אפשרות, היית חברה של ארז מ "משחק החיים" 2.אם היית זכר, והייתה לך אפשרות, היית חבר של מאיה מ "לחיי ה
"

עונהההההההההה ../images/Emo6.gif

אם הייתה לך אפשרות, היית חברה של
נתוששש אהובייי
מ"מיכאלה"
אם היית זכר, והייתה לך אפשרות, היית חבר של
אפרתושש אהובתיי

עונה......

אם הייתה לי אפשרות הייתי חברה של....בוא נחשוב.....מיקי!!!! ואם הייתי זכר(טחחחח נשמע דפוק)אז טלייי!

יעלולה14

New member
תשובות../images/Emo23.gif

אם את בת תעני על השאלות הלו: אם הייתה לך האפשרות הייתי חברה של בן ממכיאלה אם הייתי זכר (וכמובן אני לא) ת הייתי חברה של דורי

beauty3

New member
../images/Emo151.gifליצן מפחיד........חח התשובות:

1.אם הייתי לי אפשרות הייתי חברה של נתן\נתי\גיגי\חי מיכאלה! 2.אם הייתי זכר והייתה לי אפשרות הייתי חברה של אפרת כהן המדהימה תוספת: אם אני הייתי לסבית (אם) וגם אפרת (שהיא לא..!!) אז היייתי חברה שלה!

למעלה