שירשור של דוליז.....

FleurGirl

New member
שירשור של דוליז.....

אוקיי, פתחתי שירשור, לנושא חדש שכדאי לכן מאוד להכין לו המון בובות!!! :) (וזה גם רעיון מדליק לבגדים חדשים...) הכנתי בגד עשוי בדים, כאילו לא בגד שלם, חתיכות בדים.. הוא די עלוב, כי "כשרונית" כמוני יודעת להכין בובות ממש "יפות" אז תוסיפו את שלכן כדי שיהיו פה בובות עם בגדי הקולקציה החדשה של פורום דוליז- קולקציית בדים...!!! *השתגעתי...* .*-*.ניצן.*-*.

יש לי כמה כאלה......

זאת

FleurGirl

New member
הערה...

הבובות נחמדות, ממש אין מילים :) אבל הבדים לדעתי, גדולים וישרים מידי (כאילו הם סימטריים מידי) ואז זה לא יוצר מראה אמיתי.... *ביקורת בונה* בבקשה תגיבי על הבובה שלי למעלה .*-*.ניצן.*-*.

כי הם לא היו אמורות להיות במיוחד...

במיוחד לשרשור שלך, הן היו הרבה לפניו, ללא מטרה (של "בדים")...ובגלל זה זה לא נראה כמו בדים.והבובה שלך דווקא כן יפה.

Mooa-Numi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אין לי מושג למה תקעתי את זה פה, אבל מי שראתה את הסרט The Nightmare Before Chrisstmess (הסיוט שלפני חג המולד לפוסטמות שבניכם) תכיר את זה. וזה בעצם אף אחת כי הסרט לא היה מספיק מצליח בשביל שהוא יגיע לארץ, למרות שהוא מאולפני פיקסאר הידועים לשמצה (צעצוע של סיפור, מפלצות בע"מ, באג לייף [תאמת זה ה4 סרטים היחידים שהיא הפיקה אבל...]). אניוואי-זה סרט ממש חמוד עם שירים מממממממש יפים והכי יפה בעולם (אחרי דוגמא, הנסיכה מונונוקי והסרט "הכי יפה בעולם" השבועי שלי). אניוואי... לא משנה.

אני ראיתי!!!

אחלה סרט!!!! יש לי את זה בודיאו וסבתא שלי (אל תשאלו!) הביאה לי את זה כשזה יצא והיתי רואה את זה 24 שעות ביממה.. מאז אני שמחה שאני יהודיה והוא לא בא לבקר אותי בחג המולד :) והאנימציה בסרט ממש מעולה

ברבורה

New member
../images/Emo171.gifניצול שירשור../images/Emo171.gif

עשיתי גולי חדשה מכוערת בטירופפפפפפפפ תנו לי עצות איך לשפר אותה...

ברבורה

New member
בבקשה תגיבו!!!!!../images/Emo7.gif

עשיתי אותה בגירסה שונה. מקווה שתגיבו ! עבדתי עליה קשה

FleurGirl

New member
גם אני..!!!

בטח שראיתי!! לקחתי את זה בדיוידי לפני יומיים.... חחחח בכל אופן, this is halloween... וגם רציתי לומר שתשימו פה עוד בובות...!!!!! עם בדים, דהה :) whats this..? whats this..??? what-is-this-? חח אני מציעה לא להתקרב אליי, אני משוגעת.... .*-*.ניצן.*-*. נ.ב סרט חבל"ז מזמ"ז!!! חובה לכל בית...!!! ומי שצייר את ג´ק והבת ששכחתי את שמה ברוב חכמתי, הוא אמן מלידה..! (נראה לי.. :) .*-*.ניצן.*-*.

למעלה