שירשור שירים

סיד 1

New member
טאקוש...

אש אש ותביאו מים! את האדם האחד בעולם שלצחוק איתו זה הדבר הטבעי והנכון לעשות. שימרי על אש תמידית. ואני מצידי מבטיח להביא מים...

טאKילה

New member
סיד כפרע../images/Emo24.gif

אש אש שתקרא לי יא שורפת אהה:) ימותק תביא מים
כייפלי לראות לך גמ PO

שמים1

New member
השיר שגורם לי לבכות ../images/Emo7.gif

my way / פראנק סינטרה . Co-written by Paul Anka & Frank Sinatra As performed by Frank Sinatra Hit # 27 on the Top 40 charts in 1969 And now, the end is near, and so I face, the final curtain. My friend, I'll say it clear, I'll state my case, of which I'm certain. I've lived, a life that's full, I've traveled each and every highway. And more, much more than this, I did it my way. Regrets, I've had a few, but then again, too few to mention. I did, what I had to do, and saw it through, without exemption. I planned, each charted course, each careful step, along the byway, and more, much more than this, I did it my way. Yes, there were times, I'm sure you knew, When I bit off, more than I could chew. But through it all, when there was doubt, I ate it up, and spit it out. I faced it all, and I stood tall, and did it my way. I've loved, I've laughed and cried, I've had my fill; my share of losing. And now, as tears subside, I find it all so amusing. To think, I did all that, and may I say --- not in a shy way, "Oh no, oh no not me, I did it my way". For what is a man, what has he got? If not himself, then he has naught. To say the things, he truly feels, And not the words, of one who kneels. The record shows, I took the blows --- And did it my way! I did it my way. זה היה השיר של אבא שלי והאני מאמין שלו .

שבוע טוב

בחרת שיר נפלא יערית.. המילים שלו מדברות אלי מאד.. . השיר שבגללו למדתי לנגן בגיטרה ``כמו בלדה`` של נתן יהונתן שיר שאני מאד אוהבת.. .. ושיר שאני מקדישה לאחד שאוהבת.. הוא ``זמר שלוש התשובות``.. .. ``רק דבר אחד אל תשאל, אל תאמר לי אותך לשכוח.. כי את זאת אהובי לא אוכל.. ``.. ..

שמים1

New member
הנה אחתוש בשבילך ../images/Emo79.gif

זמר שלוש התשובות זהבה בן מילים: נתן אלתרמן לחן: אריה לבנון הוא אמר: "אם תלכי אחרי לא קטיפה תלבשי ולא משי יהיה מר עד בלי כח אולי" אז אמרה היא: "לאט, כח יש לי אם צריך אתהלך בסחבות כלובשת קטיפה מבריקה אם צריך אקרצף מרצפות ואהיה בעיני כמלכה. כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח יהיהי טוב, אהובי, יהיה קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אבגוד ואותך אעזוב מיותרת בלילות ארוכים מחכות עד שובי מזרועות האחרת?" "אם צריך לחכות אחכה" כך אמרה ופניה באור. "אם צריך לבכות לא אבכה העיקר שאדע כי תחזור כל אשר תבקש ותשאל אעשה ואוסיף לשמוח כי את זאת אהובי יהי קל לעולם לא יחסר לי כח" אז אמר: "מה יהיה אם אגיד כי עליך לקום וללכת ולשכוח אותי ושנית לא לחזור כי לרחוב את מושלכת?" היא רק רגע שתקה ותחייך אז דברה ופניה ככפור "אם תאמר לי ללכת, אלך, אם תאמר לא לחזור, לא אחזור, אך דבר רק אחד אל תשאל אל תאמר לי אותך לשכוח כי את זאת אהובי לא אוכל בשביל זה לא יהיה לי כח.

/tapuzforum/images/emo9.gif

תודה רבה רבה שמים.. .. יש לי את מילות השיר מקופלות בתעודת זהות.. קוראת אותן מדי פעם וכל פעם מחדש הן מרגשות אותי.. .. תודה שהבאת אותן לכאן..

למעלה