שירשור שירים

יערית 1

New member
שירשור שירים ../images/Emo140.gif

מה דעתכם לשרשר לפה שירים שעושים לכם את זה? לדוגמא: שיר שעושה לי את זה תמיד: אהוב יקר ביצוע: רונית שחר מילים ולחן: רונית שחר אהוב יקר לא עצרת אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי אהוב יקר לא עצרתי אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר אתה רואה את השלכת וזה זמן ללכת... הזמן ללכת... אהוב יקר לא עצרת אפילו לראות כמה זה עולה לי אהוב יקר לא השארת גם לא זיכרון שיהיה לי בלילה קר הכל ידוע מראש אבל נשכח מהלב שלאהוב אותך זה לשלם בכאב אהוב יקר זה לא אתה שמשתנה לי

יערית 1

New member
והכי הכי מעל כולם

לילות משי לבנים של המודי בלוז.... מקדישה אותו לאיש אחד יקר ומיוחד.

גדעון היחידי

New member
מנהל
אהבתי שלי "המילים הם זעקתה של נפש הומייה" צנועה יותר ומקומית ישראלית. כשאני מעלעל בספר שירי האהבה שלי, גם הפעם כמו תמיד הוא נפתח במקום קבוע בואו נהנה יחד. כמו בלדה / נתן יונתן. --------------------- אם זר קוצים כואב זה מה שאת אוהבת, אלך אל המדבר ושם אלמד לכאוב . ואם שירים אהבת, רק שכתובים באבן - בין הכפים אגור ובסלעים אכתוב. ואז כשנתכסה עם החולות בחושך וספר הדברים בחושך יתכסה, תגידי לי מילים יפות מבכי ואושר ; הוא כנראה אהב אותי' האיש הזה. ../images/Emo24.gif

יערית 1

New member
wow גדעון יקר

לו רק ידעת כמה ריגשת אותי בשיר זה היה עולה על פניך חיוך רחב מאוד כעת. מקסים!

טאKילה

New member
יערית WOW

כמה ישן ככה משובח.. איזה שירים יאמייייייייייייייייייייי

טאKילה

New member
יודעת מה...

עשית לי את היום עם השיר הנפלא הזה. אוהבת מאוד את הריקוד הרומנטי הזה. בכלל לאונרד כהן WOW מתה עליו.

שמים1

New member
השיר הזה מרגש אותי מאוד ../images/Emo23.gif

לא אני הוא האיש ביצוע: צביקה פיק מילים: אלכסנדר פן לחן: צביקה פיק לא אני הוא האיש לא אני אל שובו משכבר מצפה את את קורות נדודי הישנים לך הבאתי במקום טבעת. במבט אל תצודי יגון הוא חלף אך לא מת עדיין התקרבי וראית בחלון על מצחי העייף אות קין. מה איכפת לך אני או הוא או אחר יתנבא ביער ובחצות תוך דממת הרהור לך ירקום אגדת הסהר. והשחר בשחוק עת יקרא ויחרוק שן מבעד לדלת אז יופיע אחר ושירה לך ישיר משכימה ונבדלת. מכולם מנת חלקך תקחי בו יגון בו הצחוק בו הכח ובמותך לא ידעו למי את הקדשת את ליבך המנוח. אל תבכי תעבורנה שנים ואחר לך יביא טבעת ואני לא אני הוא האיש אל בואו משכבר מצפה את.

שמים1

New member
ואישה מאוהבת ../images/Emo23.gif

בביצועה של ברברה סטרייסנד . מטבע הדברים אנא הביאי לכאן אם את יכולה

יערית 1

New member
Woman In Loveשיר מקסים!

Woman In Love Barbra Streisand Life is a moment in space When the dream is gone It's a lonelier place I kiss the morning goodbye But down inside you know We never know why The road is narrow and long When eyes meet eyes And the feeling is strong I turn away from the wall I stumble and fall But I give you it all... I am a woman in love And I do anything To get you into my world And hold you within It's a right I defend Over and over again What do I do? With you eternally mine In love there is No measure of time We planned it all at the start That you and I Would live in each other's hearts We may be oceans away You feel my love I hear what you say No truth is ever a lie I stumble and fall But I give you it all Repeat Chorus I am a woman in love And I'm talking to you Do you know how it feels? What a woman can do It's a right That I defend over and over again......

טאKילה

New member
את השיר הזה ...

אני מאוד רוצה להקדיש לך כי אתה יודע להצחיק אותי גם כשעצוב הכי אוהבת בעולם. > אש< זה כייפי לכולם

יערית 1

New member
טאקילה../images/Emo24.gif

שיר מקסים... אורן חן וסטאלוס שרו את זה בצורה נהדרת בבר מצווה של בני...

גדעון היחידי

New member
מנהל
יערית יקרה אם קודם לכן רוגשת עתה ארגשך שבעתיים. הסיטי את הוילון והביטי... כוכבים בחוץ / נתן אלתרמן. עוד חוזר הניגון שזנחת לשוא והדרך עודנה ניפקחת לאורך וענן בשמיו ואילן בגשמיו מצפים עוד לך, עובר אורח. והרוח תקום ובטיסת נדנדות יעברו הברקים מעליך. וכבשה ואילת תהיינה עדות שליטפת אותן והוספת לכת - - - - שידיך ריקות ועירך רחוקה ולא פעם סגדת אפיים לחורשה ירוקה ואשה בצחוקה וצמרת גשומת עפעפיים. ../images/Emo23.gif

יערית 1

New member
גדעון יקר ומתוק

השירים שאתה שם.."עושים לי את זה" מאוד. ועל כך מגיע לך

למעלה