שירשור שבוע טוב...

Mr Slider

New member
שבוע טוב לכולם ..../images/Emo199.gif

אך איזה שבת כיפית הייתה לי והכל בזכות הידיעה יום שישי .. ( המבין/ה תבין ... )
איזה כיף לי
אי הבנאדם המאושר ביותר בעולם כולו
אני הולך להבדיל ( או יותר נכון לשמוע הבדלה .. ) להת'

שבוע מדהים! ../images/Emo218.gif

יום ראשון-שני-שלישי- ח=ו=פ=ש!!!
(חופשת סמסטר...) יום חמישי- מתחילים ב-11 ומסימים ברבע לאחת, ויום שישי- מבחן בתושב"ע.... שבוע מצויין לכולם!!!!!

elivnat

New member
שבוע מקסים לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחר תעודות!!! יאווארדייייייייייייייייייייי ויום שני בע"ה יום חופש, לנוח מהמחצית הזאת... וצריך גם ללמוד למבחן בהיסטוריה
נו טוב, גם השבוע הזה יחלוף מהרררררר

Mrs ButterFly

New member
../images/Emo204.gif שבוע מצויין!!!!!

יומראשון-כלום.. (צפו לבאות..:) יומשני-נטיעות!!!!!
יומשלישי-בתמצווה!!!!!!! יומרביעי-כלום.. יומחמישי-מבחן באנגלית.. ואז חורשים למתמטיקה..

שבוע מצויין!!

מחר- חופש. מחרתיים- חופש. עוד שלושה ימים- חופש. עוד ארבעה ימים- לא יודע... אם אני אצליח לשכנע את הרב שלבוא לישיבה לשלושה ימים שמתוכם יש לי 9 שעות חופשיות זה לא שייך- אז חופש עד סוף שבוע. ואם לא אז סטלנות...

שבוע מצויין!!

השבת כל המשפחה שלי הייתה באילת והיה פשוט כיף!! חבל שנגמר... השבוע יעבור לו באולפנא חוץ משני שיש נטיעות ושלישי שאני כנראה לא אלך... (בכל זאת, אני אהיה עייפה.. 3 שעות נסיעה חזור! איזה תירוצים...)
שבוע טוב וט"ו בשבט שמח

ש ו ר ש י

New member
שבוע מעולה ../images/Emo119.gif

יום שיש קיבלתי 450 ש"ח!!! קאש!!! (מתנה מסבא וסבתא שהתעכבה קצת...) עכשיו אני מיליונרית!!!
חוצמיזה- יום ראשון- חזרות ואז ללכת לעבוד על הח-מ-צ-ו-צ-י-ה (אוכמו שהשבט שלי מכנה את זה- השמיני של הסניף...) יום שני- ערב כיתה, יהיה משעמם אבל אני חייבת לבוא... יום רביעי- חזרות יום חמישי- גיטרה!

TillsWIFE

New member
שבוע טוב כמובן!

יום ראשון- מקבלים תעודות יום שני- נטיעות חב"ב יום שלישי- חוגגת יומולדת יחד עם דוד שלי יום רביעי- מבחן באנגלית יום חמישי- נוסעים לירושלים יום שישי- מבחן בהיסטוריה

למעלה