שירשור שבוע טוב Omegahertz-Nostos (Vocal Edition)
B bluster cruncher New member 7/8/05 #3 תן לעעעעעע ב500 ג'יגה+++../images/Emo6.gif Federico Baltimore-Sueno
M Mad Sorcerer New member 7/8/05 #4 המלצת פרידה עד לפעם הבאה שאהיה פה... prana - boundless סויוצ'י בימיו הטובים.. יאללה ביי
ט טיפ טי פון New member 7/8/05 #6 Tsabeat - Black Mamba שיהיה אחלה שבוע למרות שלי לא התחיל כל כך טוף.. ד''א מישהו היה תמול בים המלח במיבה ש Tsabeat ניגנו? סי יא
Tsabeat - Black Mamba שיהיה אחלה שבוע למרות שלי לא התחיל כל כך טוף.. ד''א מישהו היה תמול בים המלח במיבה ש Tsabeat ניגנו? סי יא
T TRANCE ADDICT New member 7/8/05 #9 סיוון??? זו את? מה גרם לך לשנות את השם שאגב שם נורא חזקק!! הרבה יותר יפה מהקודם...פארנואיד אייס...
P Paranoid Eyes New member 7/8/05 #11 ../images/Emo9.gif היחיד שנתן לי פידבק תודה, אתה רואה אתה באמת גיבור. אגב, זה שם של שיר של פינק פלויד מתוך "The Final Cut". והשם הקודם היה מתוק מדי.. בע.
../images/Emo9.gif היחיד שנתן לי פידבק תודה, אתה רואה אתה באמת גיבור. אגב, זה שם של שיר של פינק פלויד מתוך "The Final Cut". והשם הקודם היה מתוק מדי.. בע.
B bluster cruncher New member 7/8/05 #5 וארי ניייס Pixel & Space Cat-Speedy Tours אחלה עבודה דפק שם החתול......ללא ספק הוא מומחה לסאונד....
ח חנניה331 New member 7/8/05 #10 שבוע טוב ששי שבת בירדן עם מסבונת קטנה זה יותר טוב מהחלה מסיבה שלו תאיי. planet_b.e.n.-dynamic