שירשור שאלות

יובל95

New member
דחוףףתיכנסו גיים בויז!

יש לי עוד כמה זמן בת מצווה ואני רוצה לשאול אם אתם עושים הופעות לבת מצוות? תענו לי ואני ינכ סכל ייום לפורום. זה ממש דחוף אני חולה עליכם ובמיוחר על אושרי ושרון.

אהבה

הגם בויז בני כמה אתם??????????????????

מאמיי כנסי..

קודם לא פותחים הודעות !.. דבר שני הגימבויז לא עונים פה על שאלות הם ניכנסים פה מידי חודש.. וכותביםפ לנו.. תארי לך כל אחת הייתה שואלת שאלה והם היו עונים.. זה לא הגיוני.. אם את רוצה שהם יופיעו בבת מצווה שלך , תילכי ותבררי את הטלפון של המנהל של הלהקה.. אולי ככה עושים את זה אין לי מושג.. בכל מקרא כדי לענות לי או משהו כזה תילחצי על ההודעה שלי ולמטה כתוב הוסף תגובה מהירה תילחצי על זההותיכתבי את מה שאת רוצ לכתוב.. שבת שלוום חמודה

../images/Emo6.gif חח חמודה... הגיים בויז לא פה

והן לא עונים פה על שום שאלה הם באים לירשום פה פעם בכמה שבועות... והינה אני יענה לך: אביחי: בן 19
שרון: בן 920 אדם: בן 24 ערן: 19 [[אם אני לא טועה
]] אושרי: בן 18 כפרעליוו תקנו אותי אם אני טועה

lililillulululu

New member
חחחחחחחח

שרון בן 920?!?!?! חחחחחח ואת לא מעודכנת!!! לביחוש היה ב-9.6 יומולדת 20! ולרנצ'וק היה ב-14.6 יומולדת 20! חחחחחח

lililillulululu

New member
רק נראה לך!../images/Emo6.gif

אני ממש בטוחה שהוא בן 20! חחחח לא מתאים לך לא לדעת את זה!!! את יודעת עליו הכל בערך לא?! חחחחח טוב שמישהי תעזור לנו לפתור את התעלומה! חחחח

lililillulululu

New member
חחחח איזה כיף לי

סוף סוף יש משהו שאני יודעת על אביחי חחחח! האמתי שאני לא כל כך מכירה את אביחי כאילו אני יותר מכירה את ערן אבל בזה אני בטוחה כי הוא בשנת לידה של ערן...

חח מהההה דיי דיי אני בשוקקקק

אני אומרת שהוא בן 19!!!!
אמאאאלההה
וכןן חוץ מזה אני יודעת עליו ה-כ-ל:]] יווו עכשיו שאלתי את חברה שלי והיא אמרה שהו בן 20

lililillulululu

New member
סבבה

תשאלי את מיה ותפתרי לנו את התעלומה! חחחחח זה יהיה ממש מצחיק אם גם היא לא תדע...חחחחחח אני? ב-כ-ל-ל לא יודעת בני כמה האחים שלי...חחחחח
וגם אם הם יגידו לי אחרי 10 דקות אני ישכח...חחחחח

כנסי..

הגיים בויז לא יענו לך!.. ואם את לא יודעת בני כמה הגיים בויז (וגם גיים בויז רושמים ממש לא איך שרשמת..) אז לא נראה לי שאת בכלל מעריצה שלהם!... שבוע טוב לכולם =]]

למעלה