שירשור שאלות

מה עם לוח הופעות??

מתי יהיה בדיוק לוח הופעות מעודכן? יש איזה הופעה בעפולה שאני רוצה ללכת אליה אבל אין פרטים אין כלום... אם אפשר אז תעזרו לי.. בבקשהה זה ממש דחוף לי עדד שאני קרובה.. ועד שסוף סוף אני יוכל להכנס מאחורי הקלעיםם.. בבקשה בנוות זה הכיי דחוף לי בעולםם... אהה וסליחה על ההודעת שרשרת אני ממש מצטערתת פשוט הייתי חייבת שכולם יראו את ההודעה שלי אני חייבת עזרה.. תודה :)

היי בנות כנסוו../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif

היי ממצב ? זאת אני עדידההכוסע מהצפון פשוט אח שלי נרשם לתפוז(לא לפורום של הבויז הוא גדול חח) והוא תמיד נכנס וזה מחליף משתמש ואני לא מצליחה להיכנס למשתמש שליי וסיפוררר ארוך ומעצבןן לעשות את זהה והייתי שמחה עם תסבירו לי אין להחליף למשתמש שלי תמיד אחרי שהוא בתפוזז בשביל שאני יוכל ליהיות בפורום דחוף דחוף דחוף...!!! מקווה שתקראו את זה ותענו לי ותעזרו לי למה זה מעצבןן אותי שאני רוצה לכתוב וזה במשתמש שלוו אייסי מי שרוצה לעזור לי דרכו=>212734271 ביי תודהה

דחוףףףף כנסוווווווו

היי קוראים לי נוי ורציתי לדעת עם יש מישהו שיודע של איזה חברה הדיסק של הגיים בויז?? הליקון,הד ארצי?? של מה?? עם מישהו יודע שיגיב לי... תודה מראש... נוי..

לרה 2

New member
עזרההה...

יש לי תתוכנה שאפשר לעשות איתה אנימציות וזמן ניסיון ניגמר לי מה אני עושה??(ואני לא רוצה לקנות את התוכנה )

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאני אסביר לך..

נכון למעלה למעלה?! יש "החלפת שם" "יציאה מהמערכת" ו"מקרא"? תלחצי על החלפת שםם.. את הסיסמה שלך את זוכרת נכון?!!? יפתח לך שם חלון כזה ואז את רושמת שם את הכינוי ואת הסיסמא.. הבנת??? חח..

ספירוש7

New member
../images/Emo41.gifאינלי מושגג.. חח.. אנלא טובה בתו

**תוכנות

אני אני אני יודעתתתתת =]]

זה אנימיישן שופ?! אם כן אז אני יודעת.. אם לא יכול להיות שזה אותו הדבר.. טוב אז ככה נכון למטה בצד יש שעון?! (לא בתוכנה במחשב עצמו!) תלחצי עליו... עכשיו איפה שיש ת'חודשים... כאילו- ספטמבר, אוקטובר, נובמבר.... אז תעבירי את זה חודש לפני כאילו היום התאריך 28.9 אז תעשי שיהיה 28.8 או שבקיצור תלחצי על אוגוסט! עכשיו תיכנסי לתוכנה.... וזהוווווו =]] מקווה שעזרתי

אהה כן גמאני צריכה עזרה במשהו..

חחח.. מה זאת אומרת הקפצה? שאתן בדרך כלל כותבים...אני כל הזמן רואה אני זה ואני לא מבינה מזה חיחיח

למעלה