שירשור שאלות

כנסי מורןןןןן

תקשיבי אין לי כוח לריב איתך כי זה פורום פה ואם את חושבת שזה מרכז תמיכה פה אז את טועה בגדוללללללללללללללל ואני כתבתי כול מה שאמרתי מה מה לא נכון אני רוצה שתגידי מה לא נכון????? וחוץ מיזה ל אאמרתי שאני מארגנת פגישה את בעצמך אמרת לי תנסי לסדר משו דרך חבר של עומר כמה פעמים אפילו באותו זמן בטלפון אז כשראיתי שיתבאסת באמת יתחלתי לעשות משו ויתקשרתי עליווווו ויתחיל משו ולמזלי הוא מסתדר יוווווווווו אבל את לא תקבלי כלום על כול הקללות שלך כאילו מה את חושבת שאני זבל שלך??????< אי אפשר לצחוק איתך יאלה פעם אחרונה בכלל שאני מתעסקת אם ילדה כמוך אם היתי עושה את זה למור היא בעצמה היתה מספרת לכולם ולא היתה עושה לי את מה שאת קללת אבל את................. טוב עזבי אין ליע זמן בשבילךךךך ומה פתאום את עכשיו צוחקת על חבר של עומר עד עכשיו רצית שאני יסדר לך משווו אמרת לי לשאול אותו לא????ומה את יודעת את ממש לא מפחידה אותי חחח עלק באותו מטבע מה את חושבת שאת פסיכולוגית צוחק מי שצוחק אחרון כאילו מי שישמע הרגתי אותך עכשיו ....... עזבי עזבי יש לך משו אני לא עשיתי לך כלוםפ זה את שרבה כול פעם ותפסיקי אם זה כי זה לא מרכז תמיכה פה חחוח!!!!!!!!

purple rose

New member
הם לא יהיו בטוי

שירה מאיפה את יודעת שהם יהיו? בפורום השני אומנם רשום שהם יהיו השבוע אבל אתמול לא היה רשום שהם יהיו ולכן זאת יכולה להיות טעות

אני יודעת שהם יהיו כי...

חברה שלי טובה מהרישמי אמרה לי..ואני הולכת להלהלה
אאבל איפה זה בתל אביב?! טוב אני יתקשר אליהם ויברר..

2lital2

New member
ש---א--ל---הה..

אתן יודעות אם הם מתארחים בערוץץ ילדים ב17.9 ואם כן.!? אז באיזה שעה הם באיםם..!?

2lital2

New member
אל תגיבו בזהה..תגיבו שניי בטעוות..

פתחתיי פעמייםם...כי לא ראיתיי ממקודם את מה שפתחתי..אופפס...

purple rose

New member
יש שמועות שכן יש שמועות שלא

לפני שבוע שהם היו אמרו שהם יהיו שבוע הבא (ז"א יוםר אשון שהיה) וביום ראשון אל אמרו שום דבר על יום ראשון הקרוב הקיצ.. מוזר

יאא ניצןן כננסיי...

מה הם לא יהיו יום ראשון הזה בערוץ הילדים?!!!?! אייזהה פפפאקקקק!!!!!!!!!!!!!! אני כבר בתכנונים ללכת עם חברות ווזהה..!! ואיי כפרעעללייךך תברריי ללננווו!! טווב? תודה זה דחוף! שאני לא ייסחב סתם ברכבות ואוטובוסים לתל אביב...ובסוף לא יצא לי מזה כלוםם..;/

../images/Emo13.gifתודה נשמה, עשית לי ת'יום;]

תגידי את יודעת אם זה קרוב לפארק הירקון? כי אני באה עם אוטובוס מרחובות..ויש לי ת'כתובת של האולפן..אבל חח אין לי מושג איך מגיעים מהתחנת אוטובוס..

למעלה