את יכולה להתחיל מהשרשור למטה של season
S season New member 29/6/04 #40 לגבי הרום בקיץ את יכולה להסתכל ב שרב התמוככות תלחצי על הקישור,תגללי למטה ותראי.
E eyalnit New member 30/6/04 #42 סוף שבוע בכינרת (?) אנחנו שוקלים לעשות טיול בסוף השבוע בכינרת. עד יום שישי צפויה עליה בטמפרטורות, עם טמפרטורות של עד 37 מעלות בכינרת. אבל מה לגבי יום שבת? מה התחזית הצפוייה?
סוף שבוע בכינרת (?) אנחנו שוקלים לעשות טיול בסוף השבוע בכינרת. עד יום שישי צפויה עליה בטמפרטורות, עם טמפרטורות של עד 37 מעלות בכינרת. אבל מה לגבי יום שבת? מה התחזית הצפוייה?
3 370 המקורי New member 2/7/04 #46 שאלה לגבי פירוול האם מישהו יכול להסביר בשורה שתיים מה זה בכלל פירוול והאם הוא חובה בכל מחשב
3 370 המקורי New member 2/7/04 #48 אופסס אני לא מאמין על עצמי ששאלתי פ פה חחח נא למחוק אם אפשר זה סתם טעות
A alixro5 New member 2/7/04 #49 שאלה מה המזג האוויר צפויי להיות באיזור בית שאן בתחילת שבוע הבא תודה רבה
I ipo18 New member 4/7/04 #57 היום יסתיים הטורניר השני הרצוף שכלכך היה משעמם (לאחר מונדיאל 2002). לא זוכר את מונדיאל 90, אבל אמרו לי שהיה מאד משעמם.
היום יסתיים הטורניר השני הרצוף שכלכך היה משעמם (לאחר מונדיאל 2002). לא זוכר את מונדיאל 90, אבל אמרו לי שהיה מאד משעמם.
ת תוכון1 New member 4/7/04 #58 יורו השנה היה גרוע../images/Emo45.gif לעומת זאת, מונדיאל 98 היה מעולה כמעט כל מונדיאל שברזיל לא זוכה בו הוא מונדיאל טוב.
יורו השנה היה גרוע../images/Emo45.gif לעומת זאת, מונדיאל 98 היה מעולה כמעט כל מונדיאל שברזיל לא זוכה בו הוא מונדיאל טוב.