שירשור שאלות ל-Vdrums

N a V e

New member
שירשור שאלות ל-Vdrums

ראיונות בפורום נועדו להיכרות טובה יותר בין החברים. זו דרך לבנות קהילה ידידותית, וכמובן ליצור עוד קצת כיף לכולם. בכל כמה ימים יפתח ראיון חדש עם חבר פורום אחר. כל חבר פורום רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואין. אם אתם מעונינים להגיב או לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פיתחו על כך שרשור חדש. אם אתם מעונינים לשאול שאלה על מהות הראיונות, או לברר פרט טכני כלשהו, עשו זאת בהודעה חדשה או במסר. אנא שימרו על הראיונות חיובים. אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, אבקש להתייחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תיווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא חבר שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. מומלץ לפנות לחברים שאינכם מכירים על מנת להפיק יותר מהראיון איתם, וכדי שנגיע לכמה שיותר אנשים. נא לא לפנות לחברים שכבר התראינו. לא יתקיים ראיון עם חבר שרואיין בעבר אלא לאחר תקופה ארוכה. שאלות קבועות להתחלת כל ראיון: (כמובן שגם הן, כמו כל שאלה, אינן מחייבות) שם: גיל: איזור מגורים: אתם מוזמנים להתחיל לשרשר שאלות נוספות ל Vdrums.

IkMfNiY

New member
מתי התחלת ללמוד תופים? P:

הופעה זכורה במיוחד? הדיסק הכי טוב שקנית אי פעם? שיר שלעולם לא תשמע בדיסקמן\מערכת סטריאו שלך וכ"ו וכ"ו? יעל

Vdrums

New member
../images/Emo13.gif אפתח בהודעה קטנה:

הוכחלתי בפורום מתופפים 361. ועכשיו לתשובות- לא למדתי, אני מנגן בשביל הכיף, התחלתי לפני 4 שנים בגיל 20. הופעה זכורה - משינה 1992 מפלצות התהילה על חוף הים. אנרגיות חבל"ז, הפוגו כמעט הרג אותי
דיסק הכי טוב שקניתי... קצת קשה, ישראלי זה יהיה מפלצות התהילה ושבלול, לועזי - BSSM של רד הוט. לעולם לא יכנס למערכת-יש הרבה, אפשר לסכם את זה במזרחית ואמ טי וי.

IkMfNiY

New member
לימדת את עצמך?

איזה כיף זה נשמע, אני גם אעשה את זה יום אחד P: ו.. מזל טוב! יעל

שאלות!!!!!!!!

היסטוריה או תנ"ך? תנ"ך או מתמטיקה? מתמטיקה או למות? דבר שהיית עושה בשביל שקל- ספר אחרון שקראת- סרט טוב שראית לאחרונה- הספר או הסרט? נלחץ בקלות? מאיפה בא הכינוי בפורום? באיזו הופעה טובה היית לאחרונה? למה דווקא פורום רוק ישראלי? יוצר מועדף (להקות, זמרים/ות, מלחינים...) אם היו נותנים לך 5 דקות שידור חי ברדיו עולמי, איזה שיר היית משדר? קיץ או חורף? שוקולד או במבה? דיאט או לייט? חברה או חברים? הבן אדם שמסוגל לגרום לך לצחוק באמת- הבן אדם שמסוגל לגרום לך לבכות- זיכרון ילדות- שוקו קרלו או יטבתה- אייסיקיו או תפוזon? מה זה בכלל תפוזon? תהנה......

Vdrums

New member
...

היסטוריה או תנ"ך? תנ"ך או מתמטיקה? מתמטיקה או למות?
סיימתי בי"ס לפני 6 שנים who gives a shit?
דבר שהיית עושה בשביל שקל-אומר תפוזON ספר אחרון שקראת- הטאו של פו סרט טוב שראית לאחרונה- ואז הגיעה פולי הספר או הסרט? הספר נלחץ בקלות? תלוי מתי מאיפה בא הכינוי בפורום?-זה דגם של תופים אלקטרוניים של חברת רולנד באיזו הופעה טובה היית לאחרונה?-האחרונה היתה משינה בקיסריה. למה דווקא פורום רוק ישראלי?-כי אני לא מסתדר עם פורום מוזיקה מזרחית
יוצר מועדף (להקות, זמרים/ות, מלחינים...) -אריק איינשטיין, ברי סחרוף, משינה, אהוד בנאי, שלום חנוך, רמי פורטיס ועוד כמה... אם היו נותנים לך 5 דקות שידור חי ברדיו עולמי, איזה שיר היית משדר? -טוב אז זה כבר לא יהיה בעברית... MONEY FOR NOTHING קיץ או חורף? קיץ שוקולד או במבה? שוקולד דיאט או לייט? מה ההבדל? בכל מקרה לא זה ולא זה חברה או חברים? חברים הבן אדם שמסוגל לגרום לך לצחוק באמת-חבר שלי הבן אדם שמסוגל לגרום לך לבכות-בנות זיכרון ילדות- (אפילו קשור לרוק ישראלי)שהייתי ילד, היינו ביום כיף מהעבודה של אבא בשפיים, והיתה הופעה של תיסלם, לא ידעתי ממש מי הם באותו זמן, הייתי נעול על משינה. בכל מקרה אבא שלי מכיר את דני בסן מהצבא והם גם גרו ביחד אחרי השיחרור. הוא קרא לי לבוא לפגוש אותו ואת הלהקה, בקיצר העדפתי להתגלש למים, אחותי כן הלכה והתלהבה שהיא פגשה את "האשם תמיד"
בשלב מאוחר יותר של חיי הבנתי שפיספסתי משהו... שוקו קרלו או יטבתה- יטבתה אייסיקיו או תפוזon? איי סי קיו

Vdrums

אתה כלי אחושרמוטה.... נתקלתי בשם שלך גם בפורום מתופפים ובפורום משינה... ועכשיו אני רואה שאתה ממש בראש שלי... לי יש 2 שאלות... להוציא 100 שקל על דיסק טוב או לצרוב אותו ב3 שקל? ופאקינג שיט יש לך Vdrums? הם פאקינג יקרות יא טחון!

ועוד משהו..

מי המתופף הטוב בארץ לדעתך?(איגי איגי!!!) אבל אני ל מנסה להשפיע על התשובה שלך
מי המתופף הטוב בעולם לדעתך?(איגי איגי!!!) טוב הגזמתי... ומי המודל לחיקוי שלך? אני רק צריך להוסיף שהדעה היא רק שלך בקשר למתופפים כי זה לא מקצוע שאפשר לעשות בו מבחנים כ על טעם וריח אין מה להתווכח

Vdrums

New member
אם אתה אוהב את האמן אל תצרוב.

ודיסקים היום עולים פחות מ100 ש"ח (איזה הגון אני
) וכן יש לי VDRUMS ואני לא טחון. עבדתי בשביל זה. המתופף הכי טוב בארץ... אני לא אגיד הכי טוב אבל אני מעריך מאוד את איגי, אהרל'ה קמינסקי, מאיר ישראל. מודל לחיקוי האמת שאיגי הוא זה שהדליק אותי על תופים, (הפתיחה של את באה לבקר) וחוץ ממנו יש את צ'אד סמית' מהרד הוט, דייב וואקל, באדי ריץ' וידיד שלי טל רונן.

אם לא תופים....

אז איזה כלי נגינה אחר? אם היית יכול להרכיב להקה מכל האומנים בארץ, את מי היית לוקח ולאיזה תפקיד? דיסק שכרגע נשחק במערכת שלך? וזהו

Vdrums

New member
אולי בס אבל קשה לי להאמין.

איגי דיין, טוני פיין, ברי סחרוף, אולי שלום חנוך, אולי פורטיס. Faith No More - king for a day... fool for life

למעלה