~ שירשור שאלה קטנה ~

star_female

New member
לא, זה בכבלים הדיגיטליים >.> (הוט)

לצופי יס ולצופי הכבלים האנלוגיים אין את הערוץ הזה.

star_female

New member
אם זה עבר לכבלים הבסיסיים זה

לא אמור להיות גם ב"יס"? ביפ זה ערוץ של הוט. אולי הוא בחבילה הבסיסית של הוט, אבל למי שאין הוט אין אותו. לפחות עד כמה שידוע לי.

מממ..

יש לי בערך הוט... כלומר יש לי ערוצים: 1. סתם לקט של ערוצים 2. הופ 3. הוט שלוש 4. הוט סרטים 5. 5+ 6. ערוץ הילדים 7. MTV 8. ערוץ המדע 9. הטלוויזיה הישראלית רוסית 10. ערוץ 10 11,14. ערוץ 11 12,13,14,15,16,17,18,19. ערוצים באנגלית לא חשובים 20. הספורט בחול או משו כזה 21. ערוץ הקניות 22. ערוץ 22 23. הכנסת?! 24. ערוץ המוזיקה הישראלית ועוד ערוץ חשוב זה 45 שזהו מוזיקה ישנה ו... זהו כל השאר סתם ערוצים.. זה נחשב הוט לא?!?! אוויש אני רוצה ביפ! גם אני שמעתי שהעבירו את זה לבסיסי

star_female

New member
אני לא יודעת איזה ערוצים יש בהוט

ואיזה בכבלים ה"רגילים", אבל אם יש לך ממיר של הוט אז יש לך הוט... ובמקרה הזה, אמור להיות לך גם ביפ (אם זה הועבר לחבילה הבסיסית).

DanaDuck

New member
לא התלהבתי מהסדרה כל-כך...

גם לא כל-כך מתאים לשדר אותה בערוץ הצחוק כי היא לא כמו ברמת ההומור של ראנמה או של פרוט- באסקט.

Yuske

New member
אוקי ראנמה זה לא הומור...

ראנמה זו אנימה מטורפת על כל הראש ושרוטה לגמרי....זו אחת האנימות השולטות שאי פעם יצרו!!!!!!! *משתחווה ליוצר של ראנמה* (ופרוטס באסקטס לא יצא לי לראות עדיין)

star_female

New member
התחילו לשדר את זה כשביפ עדיין היה

"ערוץ הנוער", אם אני זוכרת נכון. ולא כל התוכניות שיש שם הן קומדיות (אולי כן, הרבה זמן לא ראיתי את הלוח שידורים של ביפ...). וזאת היתה "רצועת" אנימה (2 פרקים ברצף, לפחות בהתחלה. אחר כך התחילו לשדר את זה גם בצהריים, כל יום פרק). ראנמה ופרובה אין בארץ... אם יהיה אני עוברת להוט @_@ אני אשכנע את ההורים שלי, באמת! לדעתי לקאובוי ביבופ יש ציורים ממש מדהימים, והעלילה והדמויות והמוזיקה טובים מאוד... אני אהבתי, למרות שזאת לא אחת מהסדרות האהובות עלי ביותר.

swirrrly

New member
כן, התחילו לשדר שם גם ../images/Emo118.gif

קי, רובוט המפתח-מלכה-זמרת (נה, משו כזה) אבל אז הפסיקו באמצע ;-; כנראה בגלל העירום הבוטה? :\ אבל אחרי שרואים הרבה אנימה, בהחלט לומדים כבר להעלים עין...<.<

למעלה