שירשור רקעים סתם כי מצ'עמם לי
M mirrra New member 30/6/05 #2 האממ הרקע הקודם שלי...[מוציאה את זה מאיזה פורום] המחשב שלי כרגע בניתוח. תחזיקו ידיים. תרומות יתקבלו בברכה. חשוב לציין שאני צילמתי את התמונה. תראו תראו את האומנות!!!
האממ הרקע הקודם שלי...[מוציאה את זה מאיזה פורום] המחשב שלי כרגע בניתוח. תחזיקו ידיים. תרומות יתקבלו בברכה. חשוב לציין שאני צילמתי את התמונה. תראו תראו את האומנות!!!
R RegiNona New member 4/7/05 #59 חח הרגע שמתי לב.. למה יש לך תיקיה שקוראים לה רגינה? לי קוראים רגינה! חעחע מגניב
ל לינקנית New member 4/7/05 #60 יאאא גם אני שומעת מיי קימקל רומנססס שולטיםםםםםםםםםםםםםםםםםם חחח תשאלי את שיי כמה שיגעתי אותו איתם
K KaUrO DoNo New member 30/6/05 #3 שלי אני מעלה ת'תמונה המקורית בלי על האייקונים של הדסקטופ כי זה לא עולה לא אחרת.
L loligoth New member 30/6/05 #9 ../images/Emo54.gifבין כה וכה הוא משתנה כל יומיים... - תפוז לא נותן לי להעלות צילום אז הנה התמונה... <אין לי מושג מאיפה התמונה במקור אבל לקחתי אותה מהגלריה בפורום "פיות שדונים וכל השאר".>
../images/Emo54.gifבין כה וכה הוא משתנה כל יומיים... - תפוז לא נותן לי להעלות צילום אז הנה התמונה... <אין לי מושג מאיפה התמונה במקור אבל לקחתי אותה מהגלריה בפורום "פיות שדונים וכל השאר".>
W walk alone New member 30/6/05 #13 ../images/Emo12.gif מסיבה כלשהי אני לא מצליחה להעלות תמונו..שום תמונה..
X XxXxsmellyshitxXxX New member 30/6/05 #15 אני לא יכולה להראות את הרקע >< שהיה לי... מחקתי המון דברים מהמחשב... זה כולל את כללל השירים שהיו לי! בעעעעע....
אני לא יכולה להראות את הרקע >< שהיה לי... מחקתי המון דברים מהמחשב... זה כולל את כללל השירים שהיו לי! בעעעעע....