שירשור ראפרים נעלמים

DE MONEY

New member
שירשור ראפרים נעלמים

אני רוצה לפתוח פה איזה דיון בנושא ראפרים שכבר קשה לשמוע הוא נעלמו לגמרי מהומזיקה הסצנה פעם היתה מלא באנשים טובים שידעו לעשות ראפ טוב וגם יכלו לקדם את המוזיקה בארץ אז למה הם לא פה ומה גרם להם להפסיק? (זות השאלה אההה אהה אהה אהההה)

Poetic Death

New member
הנושא הזה נפתח כבר מאה פעם.

והתשובה היא אותה תשובה - או שנשבר להם הזין מלעשות ראפ, או שאין להם מספיק אמצעים כלכליים בשביל להמשיך ולהוציא שירים.

DE MONEY

New member
הרוזן טי

איתי דונגלר היה חבר ראסטה לויסטה ליבל : המגה עזב ביגלל שהקהל לא נתן פיתבקחיובים חשב שהסצנה מידרדרת למשו שהוא לא בא מימנו תקופה שהוא שר בה 2000 עד 2002 עם אני לא מתבלבל היום סטודנט (אמציה למי שמקיר) אחד הראפרים היותר מוחשרים של התופה לדעתי חבל שעזב סיגנון מעוד יחודי פאנקי קופצני שכזה

נימי, בעיקר נימי

הרוזן טי היה חזק (אבל אני לא אוביקטיבי) סוניק- אחד הראפרים הכי חריפים שמידי פעם שומעים עליו איזה משו קטן קסוטו

DE MONEY

New member
דיגיביט הנעלם הסידרתי מופיע ונעלם

מוציא משו קטן ובום עף למרות ששמעתי שהוא עושה איזה פריקט עם חברה מהצפון משו הרבה כבוד דיגביט אחד הראפרים שאני הכי אוהב לשמוע למרות שהרבה זמן לא שמעתי לאייב

DJ$upreme

New member
אהם נדמה היה לי או ששמעתי רמיקס

מדליק של דיגיביט ל"זאת לא אהבה" של מומי?

TeeAnTee

New member
בדיוק פגשתי את סוניק

בדיפלו, הוא חזק בגיטרות עכשיו, אין תקווה לחזרה להיפ הופ

Funky Giraffe

New member
אני הכי מצפה לחומר חדש של דיגיביט, סוניק

אף על פי שקשה לי לראות את זה קורה. אהבתי מאוד גם את קרמזל, דובי, קסוטו, גלר והשבט, שמפלסים לאט לאט את דרכם ל"רשימת ראפרים נעלמים". רק שהם לא נעלמו אלא הפסיקו את הפעילות שלהם לבנתיים, וזה עושה רושם שזה לא הולך להשתנות בשנים הקרובות לצערי הרב... מה שכן, מדברים על זה שהאלבום של המונצ'אקות בעבודה מתקדמת.

למעלה